40

Анонимен

преди 7 години

Щд повярвам че е наистина той човека само ако журналистите проследят живота му в бъдеще. Иначе поредния виц

39

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Играйте редовно...тото,това е една сигурна психо...терапия срещу стреса.Първо свикваш да не...съжаляваш за парите,които си загубил за фиша и...второ,от тираж на тираж живееш с една...положителна надежда,която никой не може да ти даде;дори и Банкянският...зеленчук.

38

--

преди 7 години

Аз вярвам, че има истински тото милионери последните години. Например едно момче - Делянчо Пеевски си купи няколко вестника и една камара предприятия, но това хич не беше свързано с факта, че майка му беше несменяем шеф на тото години наред!

37

Аз

преди 7 години

Дай Боже всекиму!

36

анонимна.

преди 7 години

Много интересно се случва в това тото. Всяка сряда се развалят машинките в " лавките" и данните се обработват на ръка.!!Точно в определен ден всичко изпряга.Всички топки не са еднакви по грамаж. Струята на въздуха също е различна Манипулацията е голяма.Не са за вярване.

35

Анонимен

преди 7 години

Абе, вий тука ще ме уморите. Сериозно ли вярвате, че има печеливши в таз далавера? Че и честитите! Дават някой лев на основно безработни и ти изиграват една реклама.

34

11

преди 7 години

До Анонимен 15По-скоро вместо лихва ще вземеш моя хей. Още ли има ***, които не са разбрали, че мангизите не се дават наведнъж?

33

11

преди 7 години

До Анонимен 29Майкъл, не става така - вече не дават мангизите накуп, а на порцийки, така че няма кво да му вземат на сиромаха.

32

Анонимен

преди 7 години

ДО ВАСКО... 17-я ***!Не мога да се насмея , че си си чатнал 10 плюса!Че коя Банка у нас дава лихвен годишен депозит под 3 % бе да е.ба *** проста *** да е.ба смешна?

31

Анонимен

преди 7 години

do 18 Уахахаахах...в 0ТАВА ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ СТРУВА 250 000 ЕВРО, СМОТАН!

30

бай Гуй

преди 7 години

Кво му прайте сметка на парите ? Спечелил си ги е честно , да си ги харчи както намери за добре !!! Пари от ТОТО ЛОТО само Господ ги дава..........и между другото това са най честно изкарани кинти .

29

Анонимен

преди 7 години

Забелязяли ли сте как винаги преди избори се натрупва голям джакпот. И неусетно няколко човека го спечелват. Винаги !

28

Анонимен

преди 7 години

Ами напишете му името и адреса на човека та да стане пишман дето го е споходил такъв късмет. То имената на разни ненормалници от които хората трябва да се пазят обикновено се пишат с инициали та да не ги научи никой. Сбъркана работа

27

334

преди 7 години

Тото тук вече не пускам, защото не им вярвам. Ще започна да играя когато вкарат някоя от големите лотарии - евромилиони или евроджакпот. Надявам се все някога да се случи въпреки съпротивата на местните хазартни босове и подкрепата която им се оказва от политиците.

26

Анонимен

преди 7 години

до 23 В Канада приятелю, ако имаш 100 000 евро ти декларираш че не си бежанец! В Канада при 100 000 евро ако задействаш институциите ставаш гражданин на Канада!Канадските законби нямат нищо общо с Щатските.

25

Бай Ганьо

преди 7 години

Ако спечеля 6-ца и жена ми няма да разбере. Кой и за какво споделя лични данни на печеливши за мен остава мистерия.

24

Boby

преди 7 години

Мдам, и тез големите печалби все се падат преди избори, нали треат финанси за кампания, пък народа нека пуска фишове до припадък ;)

23

Балъци

преди 7 години

Балъци са тези които си обявяват имената, а тези които ги обявяват без съгласието на печелившите са бандити

22

Анонимен

преди 7 години

В Канада за 100 евро в хилки ставаш техен гражданин, ако декларираш такъв доход.============В Канада за 100 000 не се раздава гражданство, мога да се обзаложа с теб.Между другото, според последните поправки в закона ако чужд гражданин закупи имот в Канада плаща солен данък на държавата.

21

Анонимен

преди 7 години

В повечето случаи българина си показва завистта !==========Каква завист, бре?Завист към овчаря-милионер, оная ромка в Испания или тоя шофьор?Не знаех, че толкова т ъ п и хора посещавали това издание.