9

Vedom

преди 7 години

Sociano slabi li sa bg deputati, ministri, ucheni, ta bg narod da im plasta jilista, clubove, garaji, automobili, goriva, internet, drehi, obuvki, ochila, telefoni, televizori, mebeli?!

8

1

преди 7 години

До Я НИКОЙ НЕ ЗНАЕ,главния им жокей е виновен,подписа е негов,за финализирането на сделката.

7

Я НИКОЙ НЕ ЗНАЕ

преди 7 години

Отговорността за решенията и действията на областните управители е на министър-председателя Бойко Борисов. Да не пропускаме факта, че министри от правителството са били информирани и са знаели от месеци за съответната процедура.

6

Анонимен

преди 7 години

...и с какво тетка ви Йотова се явява по различна от празнословците Волянчо, Никито Бареков- който вдигна много високо летвата по методи и начини за заявка и избори- та сега ще гледаме какво ще обещават, до тук само си мерят вътрешните и външните органи със същите на ББ, та ситуацията малко прилича- не ме гледай какво говоря- ГЛЕДАЙ КАКВО ВЪРША- ТИЯ НИКОГА НИЩО,- ДА СИ СПОМНИМ ИНФЛАЦИЯ НАД 100%, СРЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА 5 ДОЛАРА, ФАЛИТ НА БАНКИ И ФИН ПИРАМИДИ, НАЛЯХА ОСНОВИТЕ НА СОЦОЛИГАРХИЯТА.

5

Анонимен

преди 7 години

Ей затова Румъя вкара цяло правителство в дрънголника, а на нас и родните прокуратура и съд целият свят им се хили....

4

нищо ново

преди 7 години

Знаем резултата не си заслужава да хабите време,няма нарушения всичко е законно!а 5 милиона ги няма в бюджета,не сте ли свикнали вече така се разграби страната.....

3

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Ха на бас,че ще изкарат...областният че е...невинен и това ще стане в...съкратени срокове;до 2-3 години,когато вече всички са...забравили за какво иде...реч.

2

Анонимен

преди 7 години

Мижи да те лажим.

1

Анонимен

преди 7 години

Разпърдя се работата и цялата държавна машина лъска насрания имидж на Боко Тиква Проста.