12

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11нали има къща в Моска и децата и живееят в Русия?А ти защо не си купи поне в България бе, нали твоят кумир Ванчо Костов разпродаваше България за жълти стотинки? Нямаше ли поне два долара да спечелиш търга за БГА Балкан или Кремиковци.

11

Ай стига бе,

преди 7 години

До Анонимен 10 "Историята казва, че Бокова изневерявала на мъжа си"А твоите коментари казват , че мозъкът яко ти изневерява, оди на психиатър.

10

Анонимен

преди 7 години

Няма мярка тази лакома женица Сталинка! И с какво ще бъде по-добра от Бокова? С опит, с авторитет, с чисто минало до девето коляно и най-вече лично минало? Ако това с двойната кандидатура наистина се случи, ще се почерпим за загубата, а почерпката ще трябва да я плати ББ като спечелил двойна загуба! Може и тройна - след изборите за президент...

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10Ти кореспондент изпод чаршафите ли си та знаеш? Стига с тези партенки, че ставате смешни! Току що прочетох в друг сайт, че се канят да издигнат кандидатурата на Сталинка на заседанието на 13 септември ...Нещо под тези чаршафи? Давай!

8

Анонимен

преди 7 години

и да не стане, нали има къща в Моска и децата и живееят в Русия? Нали там, нали където е хубаво и за успели хора. Пък простите демократи да отиват в краварските държави...нали тей?

7

Анонимен

преди 7 години

Няма нищо лошо да се даде възможност на дъщерята на един сериен убиец да стане генерален секретар на ООН.Лошото е, че въпросната госпожа се гордее с убийствата на своя баща и второто този сериен убиец не е понесал своето справедливо наказание.

6

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЧе то има ли някой не пребоядисан в нашата мамковина?

5

Анонимен

преди 7 години

Бокова води на практика кампанията си сама, при непрекъснати дребни помийки, подливани от някои сънародници. Чест и прави, че успява и най-вече, че не влезе в дребнавия им тон. Тази кампания показа много неща, не особено приятни за българина, който над всичко поставя завистта и егото си. В същото време кампанията доказва, че Бокова е достойна за поста. Желая и успех!

4

Анонимен

преди 7 години

Комунистите, ДС и КГБ, отново набутаха задунайската си губерния в глуха линия.Не може държава в ЕС да предлага кандидат пропутинист и комунист.Срам за България и тези които предложиха тази кандидатура, като мутрата например.

3

гражданин

преди 7 години

Типично по български обичай : Един кадърен българин да се намери и тука разни кресливи *** взеха да плюят по нейн адрес!!! Няма да им пиша имената защото народа знае кои са отрепките .

2

Анонимен

преди 7 години

Ако трябав да съдим за хората по бащите им по-добре изобщо да не пращаме делегат в ООН, ЕС, ЮНЕСКО и т.н. - в цяла България няма един политик, на който баща му да не е членувала активно в БКП.

1

Анонимен

преди 7 години

Антонио гутериш е крал брез кралство. за да бъде избран някой трябав да има 9 гласа, и да са съгласни И ПЕТТЕ ПОСТОЯННИ ЧЛЕНКИ НА ООН което включва И РУСИЯ. Русия вече се е произнесла - жена от Източна Европа. Най-близо като гласове е Бокова, останалото е въпрос на договрки, не прави чест на българи да плюят по нея.