18

мужик

преди 7 години

да попаднат на това място руски алкохолици е голяма чест за Рашистите .Кога ще кажете нещо съществено без да възхвалявате лилипута и великата му империя която скоро ще се сгромоляса

17

Анонимен

преди 7 години

Ква е таа евровизиа?. Тва е чиста политическа порнографее.

16

Бобо

преди 7 години

Слава Украина:))

15

Изцеление от злото

преди 7 години

Невероятно пречистване на змиите в пазвата направи Русия.Там,където бяха авиобюрата на Антонов и невероятните носители на световни рекорди в авиацията, сега са бурени(братята US дори ракетен двигател не могат да откопират).Трудно ще е за Крим, за русите, възвърнали тези изконни територии, но едно е успокоението-раздяла с КИКИМОРА(блатна вещица) е като раздяла с лоша жена.Такива неславянски генотипи ще определят изкуството в Украйна(10 % тюрки).Кобзон реве и от сълзите му стават жълтици (:+.

14

евродебил

преди 7 години

Ама, не ве - тя Русия води хибридна война с/у "запада"!

13

Dam

преди 7 години

Момченца и момиченца поровете се в нета и ще разберете колко време съществуване има така наречената държава Украйна.Ще бъдете потресени.Може би България е владеела повече тия земи ( 30 години ) отколкото съществува държава Украйна.Успех ви заблудени люде

12

11

преди 7 години

Чак сеа са сетих, че някъв третополов педероид с краден свиркоид спечели тъпоидния Евровизиоид.

11

Dam

преди 7 години

Когато силите на Оста навлизат в Съветския съюз през лятото на 1941 г., много украинци, особено в западните области, които са под руска власт само от две години, посрещат германците като освободители, като някои се надяват да бъде създадена автономна украинска държава. Много от охранителите в германските концлагери в Полша са украинци, главно доскорошни военнопленници.В тези концлагери са избити огромно количество руснаци, украинци, евреи и дрАбе и тия са като макетата,които отказват да признаят,че са Българи

10

Стамат

преди 7 години

Чудесно!Евровизия е точно на нивото на Украина :-D

9

Патриот

преди 7 години

Бандеровски излагации!

8

Анонимен

преди 7 години

Тази Евровизия е нещо като стани известен за 15 минути.

7

vlady

преди 7 години

Порошенко е достоен президент на Украйна с отлична алкохолна подготовка на професионално ниво и сериозни успехи с чашката , ученик и последовател на великите Елцин, Кучма и Юшченко.

6

Ментора на Евровизия

преди 7 години

До тогава Порошенко да е освободил поста!Иначее , не се знае дали ще се проведе!Кой ще си изпрати децата в гнездо на неофашисти?Да не стане като с Брайвик в Норвегия?

5

Анонимен

преди 7 години

До 4ВАЖНОТО Е, ЧЕ ЩЕ СИ В АДА :D

4

до 2

преди 7 години

Пишеш много глупости и обиди. Бъди сигурен, че и ти ще си в ада а аз ще съм офицер на сатаната там и ще ти натискам нонстоп главата в казана с врящия катран.

3

Анонимен

преди 7 години

ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ЕВРОПА ПОДКРЕПЯ УКРАЙНА А НЕ КАСАПИНА ПУТИН КРАДЯЩ И ЗЕМЯТА И ИЗБИВАЩ НАРОДА И ВЪВ ДОНБАС И ЛУГАНСК СЪС ОРЪЖИЕТО И ВОЕННИТЕ КОИТО ВНАСЯ ОТ РУСИЯ!

2

Анонимен

преди 7 години

ЧУДОВИЩЕТО ПУТИН И СЛУГИТЕ МУ ЩЕ СИ ПЛАТЯТ ПРЕ СКЪПО В АДА КЪДЕТО ЩЕ СЕ МЪЧАТ ВОВЕКИ ДУШИТЕ ИМ!!!!!!!!ПЕСЕНТА И НЕ Е НЕЩО ОСОБЕНО НО ЯВНО ПОКАЗВА НЕОДОБРЕНИЕТО НА ЦЯЛА ЕВРОПА СПРЯМО ПУТИН И ВОЙНАТА КОЯТО ВОДИ В УКРАЙНА!

1

Анонимен

преди 7 години

ако нямаше двойни стандарти, тази песен трябваше да я дисквалифицират . НО уви.. това е еврогейската ***..двойни стандарти и лобизам