66

чебурашка

преди 7 години

то всичко тяхно било най хубаво но не си купуват *** а гледат все западно да е

65

Мечо Пух

преди 7 години

И 600 милиарда клика да има, най-вероятно няма да го гледам. Но щом руснаците му се кефят, да го пуснат официално на среща на Путин с Меркел примерно.

64

всички

преди 7 години

Всички гледат руските филми за мечката , защото отъждествяват Русия с мечка----на моменти добродушна, на моменти зла и опасна. но винаги непозната и плашеща и миришеща. Доказателство---ако беше не мечка и момиченце , а момиченце и примерно ***---никой не би го гледал.

63

П.Петров

преди 7 години

Филмчето е страхотно забавно, детайлно изпипано и красиво нарисувано, гледам го заедно с децата.Руската анимация има много велики творби и незабравими детски песни към нея изпълнени с човечност, които и сега слушам и пея с удоволствие.Дори плиткоумните бълграските путинофили не са успели да ме отвратят от качественото руско творчество!

62

До 65

преди 7 години

Като ти чета коментара, ясно се вижда колко ти е мозъка.Половината свят е прехласнат от филмчето, само за Бай *** е тъпня.Нормално е, като имаш само една гънка - между двете полукълба на мозъка, такава да ти е оценката за филмчето.

61

Анонимен

преди 7 години

*** пак писала както си знае - копирала американските бълвочи, и хайде, пак пълно с глупости в една статия за нещо, което е повече за децата и нищо за политиката.Краварите - пак изкараха, че руснаците правили кино, копирайки тях?!И какво е общото между Ну погоди и Том и Джери?!? Може би, че има два героя. Том и Джери всеки две - три секунди се удрят с нещо по главите и на практика е един монотонен бълвоч. Нищо такова няма в Ну погоди. А да не говорим за останалите руски анимационни шедьоври.

60

Анонимен

преди 7 години

До човекИзгледах го. Интересен съвет на джудже 2. Напомня ми на съвета на Мария-Антоанета:като няма хляб, яжте пасти. Но явно не са му останали длъжни. Пее се на руски и путинофилите няма да разберат текста.

59

човек

преди 7 години

Приятен ден!Поздрав за всички русофили и русофоби, владеещи или не руски! Изпишете в търсачката: Доктора с учителями уходят в бизнес по совету Медведева /Изгледайте клипа-3мин.Няма да съжалявате- всички ще се изкефите! Не държа за благодарности, приятно гледане!Прочети още на: dnes.bg/redakcia/2016/09/09/ruskata-ikonomika-udari-dynoto-no-oshte-kopaiat.314985,5

58

Анонимен

преди 7 години

Малий, това преди 7-8 години го гледаше детето....Чак сега ли го забелязахте този сериал?

57

и аз съм шофьор

преди 7 години

СТИГА ПРИСПИВНИ ПЕСНИ! Не ни баламосвайте!Борисов да каже на кума си Златев, Лукойл да намалят цената на бензина, на петрола падна двойно! Иначе никакъв газов хъб за руската газ- да си я затварят в буркани и да си я изнасят! Ще стане страшно-ШОФЬОРИТЕ СМЕ ГОЛЯМА СИЛА!!!ШОФЬОРИ СЪБУДЕТЕ СЕ!!!

56

Анонимен

преди 7 години

Няма значение кой го е произвел! Хубавото си е хубаво независимо от мненията на шороши и путинофили!

55

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 54Чета, чета и преобладаващо политическите коментарии са на путинофили. Аз вече си написах положителното мнение, но да плюеш анимацията на Дисни и Пиксар е показател за болен мозък!

54

Анонимен

преди 7 години

Прекрасно филмче! Във всеки един епизод има частица от богатата руска душевност!Предлагам на всички путинофили да го гледат и да почерпят поне мъничко от руската култура!

53

Клео

преди 7 години

Страхотно филмче, любимо на цялото ни семейство. Само да уточня и аз, че на снимката към статията не е Миша :)

52

Анонимен

преди 7 години

Поредната руска тъпня, изкопирана несполучливо от Дисни и повтаряща пак несполучливо добрите моменти от Ну погоди

51

OMG_Lucker

преди 7 години

Филмчето е жестоко! Забавно и смешно, гледаме го и е любимо на цялото ни семейство. Радвам се, че е руско, харесвам руснаците.Хайде поздрави на всички в тази работна събота. Утре да си починете добре, че и другата събота е работна и ще е много тежко.

50

Lan

преди 7 години

Филмчето е супер! Забавно е и за децата и за родителите им :). Най-доброто от предлаганите в момента анимационни сериали.

49

Иоки

преди 7 години

Естественно за *** от Днес.бг, на снимката отгоре не е Мечока на Маша....

48

Dim

преди 7 години

Наистина е страхотно. Детето ми много му се кефи. Само имам една лека забележка към авторката на статията - 16.5милиарда зрители - о боже мой та нали на земята живеят към 5 - 6 милиарда. Може би е правилно да се напише че не са зрители, а гледания но все пак не знам може и от марс и луната да са го гледали :))))

47

Анонимен

преди 7 години

Супер е филмчето. Хубава анимация, а не грозните извращения от Cartoon-a. Интересни истории, а не простотии и нецензурни думи.