341

Боби

преди 7 години

До Анонимен 395А Левада Център беше обявен за Графиян нон Грата защото е финансирана организация с чуждестранни средства и се намесва в политиката. Тоест Левада ще СТЪКМИСА такова проучване което да е удобно за този дето е дал финансирането.Как се прави стъкмистика? Ами отиваш на митинг на опозицията и интервюираш 100 човека а за представителност и още 20 пред централата на друга опозиционна партия като въпросните хора влизат или излизат от централата. "Общественото Мнение мрази ..."

340

Анонимен

преди 7 години

Всеки пети руснак иска да напусне пределите на бившия СССР, а всеки четвърти мисли да емигрира в търсене на по-добри условия за живот, пише в. "Комерсант".Такива са резултатите от допитване на московския "Левада-център". Причина за желанието им е нестабилната ситуация с руската икономика и по-доброто качество на живот в чужбина.Статистиката показва, че през 2014-2015 г. към страните от т. нар. далечна чужбина всяка година са тръгвали между 50 000 и 55 000 души, казва пред "Комерсант" Елена Кис

339

АМА , ЛЪЖА Е ,БЕ...

преди 7 години

..Я , КАК НАШИТЕ БИЗНЕСМЕНИ ПО МОРЕТО ...С КВИ ПАРИ СЕ НАПЕЧЕЛИХА ОТ РУСНАЦИТЕ...ХА,ХА,ХААААААА.....СЕЗОНА СВЪРШИ ---И СЕГА ВИЯТ НА УМРЕЛО...!!!!ГОООООООЛЕМИ ПЕЧАЛБИ , ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ......!!!

338

Чърчил

преди 7 години

Явно на *** Василева любимият и филм е "Секса и града"

337

Lukarskif

преди 7 години

Bg ikonomika e na nebeto...pochinala e otkole...

336

четящ

преди 7 години

вижте кой го пише!невзрачна джурналистна ,на сороска хранилка!!!пиши отдалеч по прочетено в интернет -пасквили!!!

335

Анонимен

преди 7 години

Руското качество и като дървената ламарина - няма такова нещо !

334

Анонимен

преди 7 години

До позитано 20--378;След ВСВ Русия единствена присъедини територии.

333

Анонимен

преди 7 години

Пишат глупости!Модерно е да сме против Русия!Ама руснаците си ходят на нашето черноморие и жилища си купуват!И вместо да разсейват българина и да се гледа в чуждата паница,нека обърнем внимание върху нашата икономика!А нашата икономика я няма от доста години!Ама по-лесно е да разсеяш българина ,че видиш ли руснаците са зле ,а ние сме супер и как животът в БГ се е подобрил с 0,5 % ,патент на Герб!

332

Кой е силния

преди 7 години

Военен бюджет:Сащ 2017 - 602 млрд $Русия 2015 - 81 млрд $Кой сега е силния и богатия ?

331

Анонимен

преди 7 години

Хахахаха, значи имат най-голямото прираст и после въпреки това започват от нула. Боби, Боби....*** да се прегледаш.Когато започва този "прираст" другите народи отдавна са скъсали с робството и крепостничеството и индустриалната революция при тях е в пълен ход докато руснака още оре нивите като сам се впряга в ралото. Това е все едно да кажеш, че руснака бяга най-бързо от всички, след като другите отдавна вече са пресекли финала и са спрели да тичат.

330

Анонимен

преди 7 години

Какви стратегически точки са бре Бубарекин, това са точно всичко на всичко три цели които ще бъдат извадени от играта за отрицателно време ако се наложи.

329

Боби

преди 7 години

До ПРИРОДЕН ФЕНОМЕН 381Ами да ти го обясняот 1860 до 1917 русия има най-голям прираст на бвп в света защо. Маха се крепосничеството. вече специалиста може да бъде откраднат от съседа за по-голям надница. Започва масово да се образоват младите в училища и надниците растат.След това ги Удари КОМУНИЗЪМА язъкСлед 1990 Хората почнаха да мигрират първо извън а после и в самата РусияПак специалистите ги купиха на запад а по-късно и големите руски фирмиПросперираха но почнаха от РЕАЛНО от НУЛА(0)

328

rusnak

преди 7 години

Най-обичам да копая дъното и да ме обричат, а после да се окаже, че съм излезнал от другата страна и съм ви го набил във гъ за!:)))

327

Анонимен

преди 7 години

Наред ли е този журналист... Хлопа му дъската... Русия е велика!

326

Боби

преди 7 години

До позитано 20От отговора ти разбирам Геополитика 0%, Военни знания 0%Когато 1990 година разпадаха СССР позволиха само административните РЕПУБЛИКИ да получат независимост не Всяка област да се САМООПРЕДЕЛИ. Нагорни Карабах е то края на 70 години като гореща точка именно за това.След 1990 започна да се играе по "националистическата струна" Върха на тази идиотщина е НеоНациските отряди в Украйна и МайданаКалининград, Крим и Курилите Контролират Западно Балтиско море, Черно море, САЩ РФ граница

325

Я гледай....

преди 7 години

До мравка 18 Пров си мравка .България да се управлява от достойни българи-русофили.....

324

позитано 20

преди 7 години

До Боби Абе Боби , като си изредил тези стратегически области и острови , я поясни каква им е стратегията ? Някой да е тръгнал да напада Русия , не е?Напротив , Русия напада и анексира чужди територий.Това ли разбираш под стратегически ? Те стратегий имат , ама икономика нямат.

323

смешно

преди 7 години

шутове

322

Кирил и Методий

преди 7 години

анклавтакава дума на български няма!Има енклаве ама не български!От къде е преписано пък и до непреведено!