29

Анонимен

преди 7 години

Южна Корея е полуколония, окупирана страна. КНДР е независима страна. Не ми хвалете охранени демократични роби/колко са охранени, колко са демократични е друг въпрос/, не ги сравнявайте със свободни и горди комунисти.Средната площ на апартамент в Пхенян е 150 кв.м. /с подово отопление/, в Сеул и 50 кв.м. е гордост за успял бизнесмен. А високи технологии - ракети, космически апарати, ядрени централи, ядрено оръжие - само в независими държави.

28

Народна република

преди 7 години

Призна? Пхенян официално обяви за извършеният опит. Комунистите от Северна Корея не се крият като мишките от Източна Европа. Не ги е страх от никого. Най-независимата страна в света. Русия е твърде много свързана със западните банки, Китай също.Затова е толкова странна за нашите ***, чиято цел в живота е да продават народа си за пълна копанка.

27

Анонимен

преди 7 години

Евала на корейците. Все някой трябва да набие в тъпите глави на американците че не може да се бъркат във политиката на една държава та било то и малка. Корееца е фанатик но е МЪЖКАр за разлика от нашите газолизци.Трябва всяка държава да има ядрено оръжие и каго решат хамериканците да си пробутват демокрацията да получат демократичен отговор на своята инвазия.Рано или късно ще си го получат за всички умиротворителни мисии по света.Ако искат да помагат трябва да създадът водоизточници а не оръж

26

Анонимен

преди 7 години

ГОЛЯМО БРАВО ЗА ТОВА МОМЧЕ СЕГА САМО РАКЕТИТЕ ДА УСЪВЪРШЕНСТВА И АКО СЕ НАЛОЖИ ДА ОТВЪРНЕ С ЯДРЕН УДАР АКО БЪДЕ НАПАДНАТ ОТ АГРЕСИВНИЯТ УПВЛЯВАН ОТ УСА ЦИОНИСТИ БЛОК НАТО

25

Анонимен

преди 7 години

Гъбка червенушка,мъничка пъструшка :D

24

Анонимен

преди 7 години

Значи само яки международни пирати тип Фащ имат право на ядрени бомби, по-малките трябва да са въоръжени само с джобно ножче на престрелка с гаубици. Логично.

23

бг

преди 7 години

Ама Кери търчи и иска да ги спаси от скорошен полет към Ада (муслемския рай).

22

до 25 бг

преди 7 години

Колкото и да ги сменят немогат да се соасят от Руските ракети.

21

Анонимен

преди 7 години

Аман от неграмотни и необразовани списвачи в този сайт, днес.бг - назначете си читави хора!

20

Анонимен

преди 7 години

Малиииии!. Тая изостанала комунистическа Северна Корея извършва ядрени опити а ние нямаме нищо. Нито заводи, лабораторий, самолети, армия.

19

бг

преди 7 години

Подкрепяните от САЩ джихадистки животни в Сирия сменят имената си.

18

бг

преди 7 години

Германия продаде три подводници на световния рекордьор Израел.

17

Боби

преди 7 години

До Анонимен 22Мисля че за показуха направиха 2 в един ден но не съм сигурен

16

Гръмчо

преди 7 години

Тия някой ден ще си гръмнат държавата по погрешка ей тъй както си правят експерименти и от играчка ще стане плачка!

15

Анонимен

преди 7 години

По неграмотно написана статия не съм виждал отдавна. Цитирам: "Досега Южна Корея е провела общо пет ядрени опита - през 2006, 2009, 2013, и януари тази година, припомня ТАСС". Ако само аз виждам нещо нередно в това изречение, много лошо.

14

Боби

преди 7 години

До Всички УМНИЦИ които не са разбрали какво РЕАЛНО е станало и ЧЕ САЩ И ЮЖНА КОРЕА ЩЕ СИ СЕДЯТ Д-тата И САМО ЩЕ СЕ УПРАЖНЯВАТ В РЕТОРИКА.СКореа ИЗПИТВА МАЛОГАБАРИТНИ(Разбирай за артилерийски системи) ЯДРЕНИ ЗАРЯДИ.Размери 1м х 25см х 25сммощност - 10-50 Килотона (10 000 - 50 000т Тротил)Всяка артилерийска система с Калибър 130-152-180-205 мм реално става потециален носител на Ядрено оръжие. Сеул е в обсега на далекобойната севернокорейска артилерия пр 1 от 1000 изстреляни заряди е ядрен

13

Анонимен

преди 7 години

Китайците как допускат такива неща точно до границата си

12

бг

преди 7 години

Русия да даде четири ядрени подводници на Пхенян под наем за пет години.

11

бг

преди 7 години

Ама нейния господар е с висок стандарт.

10

бг

преди 7 години

Беден Пхенян сам се пази,а богати София и Сеул ги пази извратения империализъм (еврейския AIPAC).