13

Шаран БГ

преди 7 години

Лошаво нещо сме туй ,хората ! Чонекът казва: "Границата се варди....!" А мигрантите ги привеждат под ръка - да се не препънат някъде. Е ,може да запалят някоя-друга гора - майната и. Те запалиха Европата - ние за горите ще плачем.Защото сърбите войската вдигнаха и завардиха своята територия от набезите на източните пълчища Ама човекът казва: " Границата се варди..." И аз му вярвам -- тя си е там..Още турците не са я приместили на север и северозапад....Ако това стане - НАТО е тук! Не страхуйтесь

12

Ddd

преди 7 години

Сега се сетих, муцуните на Лъвов мост и при джамията са скочили с парашути. Иначе при така добре охранявана граница е невъзможно да преминат по земя.

11

еделвайс

преди 7 години

Никой няма доверие на България. И нека българите не се сърдят на никого. Сърбите ще си пазят границата съвместно с унгарци. Македонците също си вземат мерки. Ние имаме други грижи. Например колко нови милионери ще бъдат включени в класацията на Форбс, и на кое място ще са досегашните ни богаташи. Всеки с манталитета си. И синдрома си.

10

Анонимен

преди 7 години

Тоа човек много пие.Като му гледам физиономиата вечно си е фиркан.

9

Анонимен

преди 7 години

Как така са върнати 200 души от Сърбия в България! То пилене може да прехвръкне през нашата граница, те изкарват, че тези са минали през България! Ама как може сърбите да си позволяват да опровергават господин главния сдекретар!

8

Анонимен

преди 7 години

Разбира се, че навсякъде охраняват! само че господинът предпазливо не уточнява, че всъщност охраняват незаконно, но необезпокоявани преминаващите границата на ЕС. Групите около софийската джамия и Лъвов мост да не са се телепортирали! Ни срам, ни очи - казал го е българският народ.

7

Анонимен

преди 7 години

Унгарците,които много добре са разбрали,как българската правителствена мафия "охранява" границата,са решили да изпратят техни екипи с технически средства на....сръбско-българската граница!!!!!!!Това трябва достатъчно ясно да ни говори,къде е ..външната граница на(?)ЕС!А вие си блейте,блейте,докато "бежанците" ви видят сметката!Ама през това време мафията ще е изфирясала от кошарата с чевермето,което сме ние!

6

Икарус

преди 7 години

Според главният секретар на МВР главен комисар Георги Костов, на бежанците сигурно са им пораснали криле и могат да фърчат, след като границата е толкова строго охранявана.

5

Анонимен

преди 7 години

ЪхЪ!Точно така е!Участъците трябва да се охраняват,за да могат "бежанците" да влизат в съответствие с паричните потоци,по които са ориентирани!А кой може да бъде по-добър охранител от държавата?!Същата тази "държава",която трябва да изпълнява заповедите на задокеанските си господари!И вижте,как хитро е замислено - господарите плащат на слугите си,само срещу свършена работа,т.е,срещу влезли в страната агресори!Иначе,ядец!И за нас,ядец - държавата си се пълни на сигурно и тихомълком!!!

4

Анонимен

преди 7 години

КАК ПЪК ВСИЧКИ МИЛИЦИОНЕРИ СА ОТ *** ПО ***..ОСОБЕНО ПЪК НАЧАЛНИЦИТЕ!КОЙ ТИ ВЯРВА ВЕ.АЛООУУ!!КАТО НЕ ПРИЗНАВАТЕ ПРОБЛЕМА ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ТОЙ НЕ СЪЩЕСТВУВА!ЩРАУС

3

Анонимен

преди 7 години

Балонът се надува, надува .... докато се спука! Пазят, ама на ден по 100-200 ги ловят направо в центъра на столицата! Преди поне се изнизваха през Сърбия, но сега си ги хващаме и си отглеждаме тука...

2

бургазлия

преди 7 години

Георги георги навярно са преминали през много страни до кат стигнат до Г ермания но не забравяй че те не са европейски до кат БГ е външна на ЕС.Ми след като нема непокрити участъци с физическа и техническа охрана Как така се допусна да се опожари Странджа Дека бяха тези полицаи.Тези командировани поляци от Фронтекс са кат нашите Пратени в Гърция за да могат да растът в кариерно израстване .Най добре израстна командира на катер 525 .Останалите чакат за зелена граница кат окапи шумата

1

Анонимен

преди 7 години

"Няма участъци от границата, които да не се охраняват и физически, и с технически средства"И като няма как така минават нелегално?Боже, прибери си вересиите! (като гл.комисар Г.Костов, например)