13

СЕСЕСЕРКО

преди 7 години

До Анонимен 12Де ви е Полицията бе Гербери СмотаниМилицията не е на ГЕРБ бе другарю.Тя си е на БКП.Не случайно когато милиционерите стачкуваха (незаконно) го правеха под звуците на руска музика и с руски знамена.

12

Шаран БГ

преди 7 години

Споко! Като ги "пипнат" / нали това е точната думичка от българския язик/, ще научите и имената им, и възрастта им, и коя им е била учителката в детската градина и прочие. Като ги осъдят независимите с големите заплати - ще обжалват в Страстбург. И РБ като изплати сумата ще бъдем уведомени ! Те това е "демокрация" - санким народа да управлява!

11

Сергей Станишев

преди 7 години

Чест прави на БеСеПече никога не сме обещавали справяне с ромската престъпност. Само оня axмак Орехаря обеща нещо такова ама после забрави.

10

Анонимен

преди 7 години

Българинът се видя с ПариОт 350 леваКрадците си разделиха по 175 на човекПък бабата да МреВашта мама гадове96годишна старицаДе ви е Полицията бе Гербери Смотани

9

Бойкоооооо!!!!!

преди 7 години

Бъчварова беше станала известна с репликата "стига вече". Бойкоооооо, а стига вече бе! Заеми се малко с тая престъпност!

8

Един българин

преди 7 години

*** как бе, *** не е възможно бе? *** що толко малко пари?Нали редовно четем как такива 80-90 годишни баби фърлят през балконите минимум от 5 до 10 хилядарки ( че и повече)???Не е възможно туй, българският пенсионер е богат, ама е циция, както твърди Бойко Борисов!?!?!?

7

до 6

преди 7 години

ти денем на работа не ходиш ли ? баба ти пенсия не взема ли - там на село всичко се знае : колко...в кой ден.... дори понякога и местните бандити се знаят. ама кой да ги озапти?

6

Анонимен

преди 7 години

Какъв е тоя син да остави тази жена сама на тия години. Нещо... съвсем объркахме нещата. Или е ***, или е несретник - няма друго обяснение.

5

Анонимен

преди 7 години

Ей глупави бандити бе, не са в крак с модата.!!! Да и бяха звъннали, че са ченгета на лов за телефонни измамници и да им хвърли 6000 евро през терасата.

4

Либертофонски мозък

преди 7 години

Бъдете толерантни , ромите и те душа носят може да се каже ,че това е социално включване! Сега ще имат 350лв!

3

край

преди 7 години

Как не разбраха депутати, министри, кметове, полиция, съд че всеки побой над възрастен човек по селата ги прави ИЗЛИШНИ. ЗАЩО българите не могат да си организират държава.

2

)))))))))

преди 7 години

Тези или са роми или ченгета.

1

Кифла с малко мозък

преди 7 години

На снимката са минимум 520 лева. Това не са парите на бабата!