10

Я гледай....

преди 7 години

Парите са добри, затова пенсионера е минал без бой.

9

Петко войвода

преди 7 години

До GaribaldiСмешко, самолетите за почивка в Турция цяло лято са пълни с български пенсионери.Подай си муцуната малко навън пък тогава се прави на компетентен.

8

един друг

преди 7 години

Бадни ми и доверчиви Гарибалди. От къде ги чу всичките тези клишенца, че дори успя и в няколко изречения да ги сглобиш? Преди време и аз се чудех до колко ли може да се вярва на тези истории. Следното нещо обаче ме накара да повярвам: работя във фирма с над 100 човека персонал. Постепенно когато разговорът се прехвърли на тази тема и все по някой споделя, че негов близък или далечен роднина вече е ужилен по тази схема. Едва ли хората се хвалят с това за кеф. Така че, да, повярвай, случва се.

7

Анонимен

преди 7 години

Селяндурскa работа

6

:=)

преди 7 години

такова им е поколението на пенсиите днес - малоумно.. тия и преди 30 - 40 години са били същите слабоумни

5

до Garibaldi

преди 7 години

Единствените хора, на които им хрумва да си помислят че пенсионерите в България живеят добре, са "бедни инженери" с коефициент на интелигентност под 50 и с купена инженерска диплома. А, и с никакви спестовни навици и живеещи от ден за ден, без никакъв дългосрочен план.Тия дядовци и баби живеят без автомобили, без интернет, без айфони, без плазми. Не ходят на кино, камо ли на море. 4 написа каква им е икономиката. От 300 лева, 200 отиват за лекарства и скромни разходи. Останалото - за черни дни.

4

Анонимен

преди 7 години

Айде пак намесихме и правителството и САЩ и Господ. Пенсионерите по селата развиват робинзоновска икономика, произвеждат си всичко и не харчат и лев от пенсията. Дядо ми и баба ми за 20 години са събрали поне 20 Хил. Говоря за след 97, а преди това успяха да си спасят парите. Мислете му. не всички старци са безпомощни като софийските пенсии дето все им е крив света.

3

Garibaldi

преди 7 години

...да си измисля подобни глупости и да ги пуска в общественото пространство за ежедневна консумация. Как ЕДИН ПЪТ не се замислихте, че правителството има ИНТЕРЕС да мислите, че пенсионерите живеят добре?Малко критично мислене мааму...

2

Garibaldi

преди 7 години

Психологическата война срещу пенсионерите от страна на правителството Борисов продължава. Колко ли още такива измислени истории ще изкарат, за да представят българските пенсионери като заможни?Забележете, че в тези новини никога не се споменава презимето на предполагаемата жертва. Ходи после го търси "дядо Тодор" да провериш дали новината е достоверна.Но най-тъжното е, че 99% от читателите въобще не оспорва или подозира такива новини, а вярва на някой "подсекретар" в МВР на който му е нареде

1

Беден инженер

преди 7 години

Пенсионер да се наричам, първа радост е за мене!Ей, кога ли ще се пенсионирам?Копнея да стана български пенсионер!Ем нема вече да работим и да се потим, ем по 2000 лева пенсия ще ми дават месечно! Не знам как става, ама може и повече да им дават - аз по цял ден се бъхтя на работа, печеля над 1000 лв. месечна заплата и не ми остават пари за бръснар, камо ли шест хилядарки излишни!!!