99

Анонимен

преди 7 години

Bravo na dinko zarvulite da ti jadat tia ot gerb

98

Анонимен

преди 7 години

Динко е обратен и в герб също са обратни и болни мозъци.

97

Анонимен

преди 7 години

Динко е пич, пък вие го ръфайте колкото щете. Ако имаше повече пичове като него, поне в полицията, бабите щяха спокойно да си спят по селата, бай бежанец щеше да обикаля през Румъния, а на Лъвов мост хайки нямаше да има. Динковци са нужни, а не татуирани мамини тюфлеци, мислещи се за мъже.

96

ХА,ХА,ХАААА

преди 7 години

...АМИ КАТО ИСКА ДА ЛОВИ МИГРАНТИ ---ДА Е УЧИЛ ЗА ПЪДАР ,БЕ....!Я ,ЩО ПЪДАРИ СЕ ИЗУЧИХА В ПАЗАРДЖИК...И ВЕЧЕ СА ВСЕ НА ОТГОВОРНИ МЕСТА В ДЪРЖАВАТА!!!ЩОМ И ТАМ НЕ СЕ Е РЕАЛИЗИРАЛ....ЗНАЧИ И С МИГРАНТИТЕ , ЩЕ МУ Е ТРУДНО!

95

Паметлив

преди 7 години

В идеята на Динко няма нищо ново.Просто създаване на опълчение-войска от доброволци.Всъщност тоя принцип може да се ползва и в армията-казарма на (полу)доброволен принцип-примерно неслужилите да нямат право да заемат всякаква държавна служба,от пазач до президент.Досегашните служители ще преминат военно обучение,ако искат да останат на постовете си.След като предстои голяма война,редно е да се вземат и съответните мерки.

94

Майтапчия

преди 7 години

До еделвайсТо ако става въпрос за биологична охрана на границата,прасетата са по-добрия вариант!Две огради по границата и между тях стада от гладни прасета-и следа няма да остане от мигрантите.Впрочем в Странджа имат опит в свободното развъждане на прасета.

93

еделвайс

преди 7 години

Може да има и свестни хора, но ставаме все по-безавторитетни някак си. Трудно ми е да имам пълно доверие на някого. Според мен само кучета биха били верни и неподкупни при опазване на граница. Граничарски кучета. Ако някой иска НАИСТИНА да опазва граница - да включи и кучета. Същото да се прави и при отиване на местопрестъпление. Отиде ли се без куче- значи ще се отбива номер. Престъпник няма да се търси.

92

гого

преди 7 години

Е па тоя като иска да лови мигранти , да беше станал полицай кво само плаче като вдовица за ... не знам само дали ще издържи всички изпити.

91

Анонимен

преди 7 години

Отдавна трябваше да е в затвора!

90

Анонимен

преди 7 години

Последната брънка от хибридната война. Ама с мозък колкото аспиринче как да го осъзнае.Шиле тестостероново дето не се осъзнава, че го правят курбан.

89

Анонимен

преди 7 години

ИЗТРЕЩЯЛ СИ ДИНКО.ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е ИЗТРЕЩЯЛА.

88

е добре щом триете

преди 7 години

До тотално робствоСега НПО-тата на известния американски бизнесмен от еврейски произход ще изгрезат талмудата, докато не го осъдят... ...в съдилища, където се изповядват ценностите на "новият световен ред" на САЩ...

87

Анонимен

преди 7 години

Ок, Динко е глупав и т.н. нарицателни, които му слагате... Но питам се, дали един от вас от тези, които го плюете му стиска да извърши нещо такова... Сигурен съм, че повечето му критикари ще се на.се.рат в гащите, ако видят някой от тези брадати *** вечер да им се ухили близо...Страхливци ш-и-бани сте, мух.льовци и пълни ***... Със сигурност никой от вас не е участвал в по сериозна улична битка с м.ан.гали, както аз например 3ма срещу 12... и не избягахме...

86

_Революционер_

преди 7 години

Трябва да има все повече хора като Динко!

85

Анонимен

преди 7 години

До BURZUM верно си БОРСУК

84

Виготура

преди 7 години

Динко и Анита Мейзер кандидат президентска двойка!

83

Анонимен

преди 7 години

За радост има много такива герои като Динко. Да е жив и здрав и да трепе поганците.

82

Анонимен

преди 7 години

До 103Защо реши, че злобея... Ни най-малко. Динко е престъпник и трябва да бъде третиран като такъв. Подкрепян е, защото престъпниците са по-малко мразени от мигрантите. Всъщност подозирам, че е убийците са по-малко мразени от тях в момента. Ти си жалък, че си му фен след като той не е патриот, а чисто и просто тарикат :)

81

Анонимен

преди 7 години

80 за Боко, 20 за тебе и ще има безусловната подкрепа на правителството.

80

Анонимен

преди 7 години

Паравоенните отряди ще свършат работа, бързо и без много шум ще разчистят ислямските ***. дайте им оръжие, картечници, бтр-и мини всичко да имат момчетата!