29

Анонимен

преди 7 години

Журналисти, кой е Държавата?

28

Анонимен

преди 7 години

Някоя голяма западноевропейска фирма, ще се прехвърли разходите върху данъкоплатец! Най-вероятно срещу имотна облага, за някои хора.

27

Анонимен

преди 7 години

Ще, ще, ще?

26

Анонимен

преди 7 години

Целта била, или целта е? Да се намали безработицата? *** тези хора и сега си работят на тези разстояния. Защо бюрото, за да си намери работа, нали ще разпределя порциите! Кметския наместник дава служебна бележка, че Минчо живее в село "Х" и работи в града "у" и готово! Работа за администрация и далаверите. Но, прахът в очите и шумът в ушите, предизборни е най-важен. После, с наредбичка, правила, инструкции и други подобни всичко ще бъде непотребно

25

9

преди 7 години

Ами след като мине 1 година кой ще поема разходите или трябва да напуснем работата? И тия 200 лв. за кое по напред? Тия пак ни взеха за мезе. А ще ми платят ли самолетен билет без завръщане за да имигрирам и повече никога да не се върна тук?

24

Анонимен

преди 7 години

Ще могат, а не ще получат! Много условности. Бюрото по труда, на регистриран безработен? Кои и колко да регистрираните, ще предложи, на простосмъртния, работа за мижава заплата, а на човек, с позиции? Голяма заплата и тлъсти бонус! Корупция, далавера.

23

Анонимен

преди 7 години

Това е най новата простотия на ГЕРБ.

22

Тошката

преди 7 години

*** народ - слаба държава. Сега държавата измислила да плаща масрафа на някои, и да прелива от пусто в празно. Деца няма, възрастните *** като мухи. Куп драматични проблеми за решаване, държавата се чуди кво да измисли да ни замазва очите. Да вземат като за начало да се погрижат за майките с децата и за децата. За семействата българските, а не да простеят. Той работодателя си плаща и квартира и друго като си му ценен кадър.

21

Анонимен

преди 7 години

Ти от Попово ли си или от Разград?Не се пише ПОТЩИ а ПОЧТИ

20

Анонимен

преди 7 години

АКО РАБОТИШ НА 100 КИЛОМЕТРА МОЖЕ ДА ТИ ПЛАЩАТ И ЗАПЛАТА, НО ТОЗИ ВЪПРОС ЗАСЕГА НЕ Е ИЗЯСНЕН.

19

Хайде Пакшишаман

преди 7 години

- Не стигат петстоте! Малко са, другари! Желаем още петиляде, да сме все еничари! В крак ще маршируваме, ще дупим жълтия си ***! И с крака у ануса като царуваме, ще подържаме своя хъс! О, Антракт, стига!

18

дедо гоше

преди 7 години

е сега каква навалица ще настане за промяна на софийския адрес с такъв от населено място на поне 51 км от София :)))

17

Анонимен

преди 7 години

Хем не щете СоциализъмХем всичко Социално ви ХаресваЕее то тъй нестава

16

дс

преди 7 години

на тъпия българин като му предложиш някоя хубава идея и започва да хейтва. виждам го по безумните коментари. затова не заслужавате нищо. злобно мръсно и алчно племе

15

фен на бсп

преди 7 години

Тя хубу ще ти плаща! Ама с чии пари!+тва има само една такава мобилна прослойка от обществото дето не е проблем от единия край до другия край да се вдигне и 50км не я бъркат щото се ражда и умира на кон!Ще има включване и усвояване пак май!?

14

Анонимен

преди 7 години

Веднага си връщам провинциалния адрес на 60км съм от София тццц така се прецаках да стана столичанин сега пак ще сменям лична карта

13

АНТИ

преди 7 години

Земя като една човешка длан,но по-голяма ти не си ми нужна.Щастлив съм аз, че Бойко плаща в нужда,за ГЕРБ ще гласувам весел и засмян.Наем, пътни, още интернет,и детски ясли бонус даже,дванайсет месеца - добре,а за нататък кой ще каже?

12

zzz

преди 7 години

А не може ли да насърчат бизнеса да разкрива работни места ( и съответно инвестира ) в слабо развитите райони ? Би било по-дългосрочно решение. А не всички да се юрнат към София, Пловдив, Бургас и т.н.

11

Анонимен

преди 7 години

Ще дават ли и филия с мас?

10

Nuo

преди 7 години

Sto ve, nali benzina e eftin, elenergiata za bg hibrida oste po-dobre...?!:-)