4

Анонимен

преди 8 години

Много професор, много доцент, всичкото политик, търсят клиенти! *** дърт клиент умен, не ще акъл от по-.глупав даскал! Проблем. А младото си е младо и зелено и неопитни, та пълни джоба на даскалето... Срещу? Хартия, диплома, но не знание.

3

Мондю

преди 8 години

И да учиш и да не учиш все тая. Накрая кариерата не зависи от дипломи и знания. А от връзките. Моите и твоите хора. Партийните. Чичовите. На 45 годишните им се е изяснила ситуацията. И след като са сглобили пъзела са избрали да си гледат рахатеца преди да закуцукат с патерици и сложат памперси.

2

Анонимен

преди 8 години

Навлизаме във време, в което машините и разните джуджавки в бита вместо да ни го правят удобен, ни затормозяват психиката с хиляди ненужни "екстри". Лавина от несъвместим и динамично променящ се софтуер, претендиращ да е навсякъде с битката за налагане на един или друг производител ще довършат човешката психика до етап роботизиране. Изхабяването с този начин на живот става в геометрична прогресия. Не може цял живот да учиш, както не може цял живот да си млад. Някой да изключи тока!

1

Анонимен

преди 8 години

Сега Куневица като направи така че мангусарелите да посръпват директно в 7 клас и да не могат да отпадат, тази статистика ще изглежда още по добре! Само искам да знам на петокласничка в отпуск по майчинство опрощават ли се всички изпити и дали се полага пълна стипендия?Ами ако ражда всяка година до 12 клас?