15

И пак!!!!

преди 7 години

Сградна инсталация се нарича ако по стълбищата има радиатори. Когато няма радиатори за каква сградна инсталация се начисляват суми?! Такова животно нема! Евродиректива ясно пояснява това! Публикувана е в Държавен вестник, а не се изпълнява! Залъгвате ли Европа, господа?! Осъждате невинни хора да плащат. С какво право?! Бойкоооооо, хайде влез в ролята си бе човече! Стига тия безумия!

14

чужденеца

преди 7 години

Цените на парното и топлата вода няма да се променят в началото на отоплителния сезон,това ще стане на два пъти през средата на зимния отоплителен сезон

13

Анонимен

преди 7 години

DA PLASHTASH SAGUBITE NA ENERGIYA OT OBSHTI CHASTI. E KATO NA PASARA DA TI SMETNAT V ZENATA I SKAPANITE YABALKI. TOVA E PARADOKSA NA TOVA DRUJHESTVO, DA SI POEMA RISKA OT DEINOSTA

12

Анонимен

преди 7 години

След изборите след изборитеее

11

до анонимен 6

преди 7 години

До Анонимен 6Тръбите ( т.е. общото разпределение) се олихвява и от там са й дошли на женицата големите суми. Кой е определил тази лихва, която е по-голяма от ОЛП на БНБ . По Закон трябва да е лихвата на БНБ и да е обикновена. Топлофикация обаче капитализира основната сума плюс месечна огромна лихва и върху тях налага лихва отново. Дългът расте в геометрична прогресия. От КЕВР казват, че те не регулирали това, а само ценообразуването а. Това се регулирало от Теменужка Петкова.

10

Анонимен

преди 7 години

След началото на отоплителния сезон ще скочи.Гарантирано от ГЕРБ!

9

Анонимен

преди 7 години

Схващате ли уловката:"Няма да скача за НАЧАЛОТО на отоплителния сезон",а ще скочи след изборите.

8

Анонимен

преди 7 години

Не вие трябва да плащате на топлофикация че тръбите преминават през вашата частна собственост а Топлофикация трябва да ви плаща за достъпа на Парно което осигурявате на комшийте от по горните етажи

7

***

преди 7 години

"Парното няма да скача за началото на отоплителния сезон"А след началото му - колко???

6

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВсъщност жената направи някакъв ремонт - не голям, но за нея почти непосилен. Никога досега не е просрочвала дори месечна сметка, от години плаща само за тръби. Затова се смаяхме, когато разбрахме, че са й начислили 700 лв заради това, че през последната зима 6 месеца не е плащала за тръби.

5

Анонимен

преди 7 години

До Непонятни сметки!"Смятала да плати" тя може да смята и 10 години ако иска

4

Мошениците КЕВР и МЕ

преди 7 години

Че то скочи за настоящия. При това фактурите са занулени. Издадена е една обща фактура на дължимите суми плюс сумите за общо разпределение и надхвърлени количества. Тази нова фактура върху общата сума се олихвява със сложна лихва, ако не се изплати до 14-ти септември.Аз питам. Нали беше премахната лихвата върху закъсняли суми? Оказва се - не, пак я има и то на по-голяма база.Защо се използва сложна лихва и то на някакъв незнаен и не ясно как формиран лихвен процент?

3

Непонятни сметки!

преди 7 години

Комшийката си плаща редовно парното, потреблението й през последния сезон е същото каквото е било по-предишния сезон, с няколко единици разлика. ОтБруната получи съобщение, че трябва да доплати още над 500 лв. След няколко седмици от Топлофикация пък й съобщиха, че е НАДплатила 200 лв.Друга съседка, пенсионерка, през последния сезон не е плащала нищо, защото всичките и радиатори са на нула. Смятала да плати за тръбите в края на сезона, за шестте месеца наведнъж.Бруната й иска 700 лв!!!

2

Анонимен

преди 7 години

Ще скочи по-късно :)

1

Анонимен

преди 7 години

Забележете говорят само за НАЧАЛОТО... в за средата на сезона никой не казва и дума. Така, че сами си правете сметките каква нова изненада ни готвят!