208

Анонимен

преди 7 години

Абе не знам кво дьно е ударила ама ВИЖТЕ какво пише Dnes.bg След повече от пет години хаос в Сирия и четири месеца преди края на президентския мандат на Барак Обама неговият държавен секретар Джон Кери тича по петите на руския си колега Сергей Лавров. ХАХАХА

207

ДО АНОНИМНИТЕ

преди 7 години

Руснаците винаги са били врагове на българите. Русия я чака СМЪРТ ,а Путин-бесило.Скоро Русия ке падне.

206

Анонимен

преди 7 години

сащ е сборище от най -лошите хора от всички държави/на 300 милиона насление 13 милиона криминални затворници и още толкова потенциални/политиката им е политика на войни и грабеж.затова те са вече пред крах и тичането след новия световен лидер русия няма да ги спаси

205

РОССИЯ

преди 7 години

сащ иска да свали избраният президент от народа русия подкрепва народният избран президент.сащ развалитези прекрасеи арабски страни както и украйна.а сега тичат по лавров .като чели русия е виновна четейки статията.потокът от емигранти и бежанци удавиха европа но европейците са слепи не виждат истината това се отнася и за бг правителство всички са вайсали на сащ

204

Анонимен

преди 7 години

До До Шоп:Абе, пич вземи поне един ден излез навън в парка и пробягай поне 1 час дори на бавно темпо. Вземи един душ и излез дори в кварталното капанче да изпиеш една бира, ако си въздържател един сок. Усети живота и стига пръска тая злоба от различни никове за да може да скриеш колко гаден човек си станал.--------------- Странно е, че си станал в 6:30 да ми даваш съвети кога да пия бира в парка. Не бях се замислял, че в 00:30 мога да седя и да пия бира в парка, но ще опитам, щом казваш.

203

Анонимен

преди 7 години

американците се вижда че все по жалки стават им личи отдалеч.ОНЯ ДЕН НЯКАКЪВ СИ ПРЕЗИДЕНТ НА БАНАНОВА ДЪРЖАВИЦА ФИЛИПИНИ НАПСУВА НА МАЙКА ОБОНГО. ВСЕКИ ДЕН КЕРИ ХОДИ ПРИ ЛАВРОВ ДА МУ МИЕ КРАКАТА И ДА ПИЕ ВОДАТА, ОБОНГО ПРЕДИ ДНИ ПЪК ЧАКАЛ С ЧАСОВЕ ПРЕД ТОАЛЕТНАТА ПУТИН НА СРЕЩАТА НА Г-20 ДА МУ ИЗБЪРШЕ АНУСА С ЕЗИК. АБЕ ВЪОБЩЕ ЗАПАДА СИ Е ЗАПАДНАЛ ОТВСЯКЪДЕ И КОЙТО НЕ ГО ВИЖДА ИЛИ Е МНОГО *** ИЛИ ЖИВЕЕ В НЯКАКЪВ ИЗМИСЛЕН ТАЛМУДИЧЕСКИ СВЯТ И ЧАКА С БИБЕРОН ДА ГО КЪРМЯТ С МАСОНСКА ОТРОВА.СМЪРТ НА

202

Ха-ха-ха

преди 7 години

Тичал! таратанци. Статията е пример за руската хибридна война. Но все пак е глатка въздух и надуто самочувствие за русофилите. те горките не са прочели, какво е казал Кери и , че до никакво споразумение не се е стигнало. Защото рашките предложили единствено да бомбардират заедно сирийците. А американците се засмяли и си го преместили.

201

Анонимен

преди 7 години

Когато преди няколко години в Сирия започва да нараства недоволство срещу политиката на Асад и се създават предпоставки за дестабилизиране на страната,Путин предлага на Обама да свалят Асад и да намерят компромисен президент.Заради стратегическите си бази Русия държи на стабилна Сирия.Но САЩ отказва и създава така наречената опозиция и в последствие ИД.Убийствата на Кадафи,Саддам и унищожаването на Ирак и Либия както и Сорос ислямизираха Европа.Другият поток е от талибани.

200

до 259

преди 7 години

Как да излезе по разходки бе човече,като той е на работа-плащат му да плюе.80 % от пишешите тук са на работното си място и си заработват надника -пишат това което им нареждат господарите.Една стаичка с няколко компютъра и бии комунистите и руснаците от 8.00 до 18.00 часа.

199

ПРАЗНИКОВ

преди 7 години

До АнонименЧЕСТИТ ТИ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК, БЪЛГАРИНО.

198

Анонимен

преди 7 години

КОй е този Лвров бе, ДНЕС.БГ-кой го познава това човече?Много долен и лъжлив сайт сте финансиран от гадните рашки!

197

Шоп

преди 7 години

До До Шоп:Tи май ми ходиш по петите или как да разбирам загрижеността ти?

196

Професор

преди 7 години

Мачкай Шопе комунистите!

195

istinata

преди 7 години

Keri i lavrov.gadni mutri i gi o sujdate se edno razglejdat proekt za obnoviavane na varna

194

До Шоп:

преди 7 години

Абе, пич вземи поне един ден излез навън в парка и пробягай поне 1 час дори на бавно темпо. Вземи един душ и излез дори в кварталното капанче да изпиеш една бира, ако си въздържател един сок. Усети живота и стига пръска тая злоба от различни никове за да може да скриеш колко гаден човек си станал.

193

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Честит 9-ти септември, другари !Това, което постигна България за 45 години по време на братството и приятелството ни с руския народ, няма да го постигнем и за 1 000 по време на американците. Факт !27 години далеч от братска Русия - 27 години ц.иганизация, ислямизация, бедност и мизерия, духовен упадък, опростачване и чалгаризация на някога белия, европейски български народ.Когато фактите говорят и боговете мълчат !

192

Анонимен

преди 7 години

Лека нощ на всички. На нормалните - хубави сънища. На copocoидите - да сънуват как Кери им тича по петите, ама от кръста надолу е афроамериканец! На сън всичко е възможно! Хем да не бягат много бързо :) Лека!

191

Анонимен

преди 7 години

Добре че Руснаците не се решиха да правят електроника ...срещу тях трябваше да се изравят Samsung+Siemens+Bosch+NI+TI+Intel за да могат да им противодействат .....добре че само самолети и АЕЦ-ове равят !

190

до 251

преди 7 години

Мокри-сухи сънища, Канада няма Ф-35 в наличност и няма да поръчва, а Трудо заяви, цитирам "Ф-35 не е необходим за нуждите на Канада и е прекалено скъп". Оставям те да размишляваш над това, а от мен лека нощ. :))

189

хаха

преди 7 години

баааа целят свят се събрал да направи самолет еквивалентен на Руския .....и пак не могат ....все пари не им стигат ....само с пари не стааа ..требе и акъл и опит ..накрая Руснаците ще излязнат с някаква Ракета дето се движи със някаква си скорост 5 маха и самолетите на целия сват Ф-35 ...еврофайтъри и тем одобни ще излезнат безполезни .....абе смях !