14

345543

преди 7 години

За тази цена и аз щях да ги взема. Ама нали не съм човек на Цветан Василев и няма как...

13

Анонимен

преди 7 години

МНОГО БЪРЗО СКРИХА ТАЗИ ТЕМА ,ЗА ДА НЕ СЕ КОМЕНТИРА.КАКТО Е КАЗАЛ БАЙ *** ВСИЧКИ СА МАСКАРИ....... И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е АБСОЛЮТНО ПРАВ.

12

Ivan Hristov

преди 7 години

Е стига с този Цветан Василев. На мен ми писна вече да ни води за носа и да ни прави на смешни постоянно за какви ли не глупости. Този да влиза в затвора час по-скоро и да се приключва, че на мен ми писна и да чета за далаверите му.

11

Ива

преди 7 години

Някого изненадва ли го, че в основата на тази далавера е отново един от хората на Цветан Василев. 8 декара за половин милион баш на центъра на София си е абсолютно смешна цена. Че то апартаментите в покрайнините на София в панелките вече са по 500-600 евро за квадрат. Далавери, далавери и пак далавери. Ей за това българинът е беден и все няма пари. Такива като Цветан Василев явно законите не ги ловят, а направи си ги покровителстват.

10

Гербоизбирател

преди 7 години

Боко е невинен! Нищо не е чул и не знае! Даже думата "далавера" му е малко неясна...

9

Самсон

преди 7 години

Mустака явно продължава да дърпа конците от Сърбия. Наглостта и далаверите на този измамник нямат край!

8

Анонимен

преди 7 години

ЕТО ПРИМЕР ЗА КОРУПЦИЯ ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ. ТОВА Е НА БОКО ЧОВЕК - ЕДИН ОТ МНОГОТО КОРУПЦИОНЕРИ.КЪДЕ ГЛЕДА КУНЕВА

7

Иванов

преди 7 години

Всичко е ясно. 100% този още работи за Цветан Василев, който за пореден път заграбва нещо, явно стотиците милиони от КТБ не му стигнаха, пуста лакомия.

6

Д. Димитров

преди 7 години

И какво излиза, че в центъра на София 1 квадратен метър е по евтин от колкото 1 квадратен метър в някой от кварталите на Плевен (например). Мооже, щом е за бившия директор на КТБ, моооже :) Абе тия хора свян нямат ли, се питам аз... риторично разбира се...То бива далавера, то бива чудо ама.... гледат те в очите и ти казват с насмешка "всичко е законно". За такива *** ли взимат народа, че се гаврят така с него? ДО КОГА????

5

Анонимен

преди 7 години

Същата кражба се върши и зад кино Левски. Ненаучни другарки като Ошавкова събираха подписи за да трансформират гаражите в лятно кино и скара бира. Затвор ги чака!

4

С О Ф И Я Н Е Ц

преди 7 години

НАСТАНА ВРЕМЕ ЗА ГРАБЕЖИ. НЯМА СВЯН ПРЕД НИЩО,НЕКА СЕ РУШИ И МАЛКОТО ОТ ИСТОРИЯТА НА СОФИЯ ПЛОВДИВ И МН. ДРУГИ МЕСТА.

3

Бай брадър

преди 7 години

Ша праят конна база за президента Митю Пощоа

2

Цецо

преди 7 години

До Анонимен 1Ти правиш ли разлика между кмет на София и областен управител? Или по-важното е да се плюе по Фандъкова?

1

Анонимен

преди 7 години

Къде отидоха феновете на Фандъкова, вдигна билетчето, натресе ни скапани китайски рейсове дето ще изплащаме 10 години, разреши да се строи по градинките в Младост, а сега се оказва, че продава и паметници на изкуството на безценица.