15

и както винаги....

преди 7 години

...пуснаха ги , след 40 -тото задържане.

14

Агент Мики Маус

преди 7 години

Значи знаем ги кои са, прякорите , какво са крали през годините... Чакаме само да спрат да си плащат и да отчетем дейност....Най големите престъпници са тези в НС ...или по точно тези, които ги командватВСИЧКИ правителства от '90 насам са на издръжка от автокрадци, наркотрафиканти, дилъри , сутеньори и останалите УБАВЦИ, които не би трябва да струват на НАС, НАРОДА повече от 2-та лева цена на патрон за АК. Депутати, полиция, адвокати, прокурори и съдии нямат НИКАКЪВ интерест тях да ги няма

13

Анонимен

преди 7 години

Ами хубу. Да не забравите да ги регистрирате за 40-ти път преди да ги пуснете отново!

12

художника

преди 7 години

...участвалите в схемата за кражби и разчленяване на автомобили...?????---------------------------------Автомобил се РАЗФАСОВА, а не се разчленява!Поредния неграмотен журналист!

11

ЗАНЗИБАР

преди 7 години

Някой не си е платил....

10

Анонимен

преди 7 години

Да достигнеш нивото на подобна престъпност БЕЗ ПРОТЕКЦИЯ НА МИЛИЦИОНЕР/И/ Е НЕВЪЗМОЖНО!

9

Анонимен

преди 7 години

Хайде на Станишев изметта в панделата....

8

Анонимен

преди 7 години

Според мен има точно определен кръг от банди.Полицията хваща едните за да направи път на другите.Понякога е съзнателно друг път случайно.И в двата случая прокуратурата нищо няма да им направи бъдете сигурни.И там пари чакат от кражбите !

7

Анонимен

преди 7 години

4 месеца са ги следели. през това време ония са откраднали поне 50 коли. полицията е знаела, но си е траяла. за да ги залови накрая е оставила десетки хора без автомобилите им, които едва ли ще им върне. 4 месеца са плащали на група да ги следи. това са десетки хиляди грешни пари.

6

Анонимен

преди 7 години

Не са си плащали и са ги гепили.Дано не съм прав и има честни полицай ама ....

5

Анонимен

преди 7 години

Едно предизвикателство към авторката на статията. Ако може да направи и една справка-разследване, колкко автомобила с посочените марки които имат пълни застраховки против кражба към застахователните агенции са откраднати. Като се има в предвид колите да са нови - примерно произведени последните 5 години. просто ми е любопитно.

4

Защитник на BG

преди 7 години

До АнонименТова е най-*** изказване, което съм чел. Всеки си е мушнал главата отзад, където слънце не огрява и се моли с две ръце него да го подмине. Неее, и теб ще те е--т отзад съвсем скоро...

3

Анонимен

преди 7 години

Бивши полицаи ли са? Или братята им са полицаи или зетьовете им? Кой? Кой от семействата им?

2

БХК

преди 7 години

Нащо справедливо правосьдие ще ги пусне под гаранция 100лв.

1

Анонимен

преди 7 години

А Митьо очите как е?