27

до 24, но не от Жеко

преди 7 години

Не набърквай гласуването, там мачът предварително е свирен и за да се отмести нещо и на йота, няма да мине само с 1-2 референдума. Затова и предлагането е сведено до това в едновремешен хоремаг - нищо от сърце или най-много някоя шарения с малко евтино лустро.Искаш от нашенеца да си плаща. На думи каузата е добра, но... Затова предлагам, при възможност да се разходиш до Кирилова поляна над Рилския. След това може пак да коментираме културологичните особености по тия географски ширини.

26

Факт

преди 7 години

Мръсноморието отдавна спря да ме интересува, така че ми е все тая дали има или няма къмпинги, хотели, туристи и т.н. За почивка си има Испания, Италия, може и Гърция. За парите, които ще дадеш там, в България не можеш да почиваш с такова качество на услугите, които получаваш срещу парите си и затова цените са несравними.*Мръсноморието е известно още и като: Мутроморие, Чалгоморие, Бетономорие, Кафявоморие - някой сеща ли се за нещо друго?

25

Анонимен

преди 7 години

тогава да забрани и затвори тъпите хотели, които замърсяват, да направи къмпини като в Гърция, толкова ли е трудно! нека има различни начини на почивк - не само хотелиерски

24

Vesko

преди 7 години

Другия проблем, с който се сблъсках е фекалната вода. Бях на смокиня, и при едно от влизанията във водата, само се потпих главата на два-три пъти, и веднага получих инфекция на носа. 3 дни ме тресеше. Беше си бойно преживяване.... а, за фекали във водата си е доста стар проблем.Само споделям, вече известни неща. Прощавайте ако Ви досадил. Но, си мислех, че тези проблеми са отдавна в миналото. А, се оказва, че за 10 години, не е мръднало тяхното решение. А, хотилиерите плачат за BG туристи!

23

Анонимен

преди 7 години

"Ангелкова отсече: Не ща екоплажове, искам чисто море!Под "чисто море" министърката разбира залива, в който се изливат тръбите на стотиците хотели на Несебър, Слънчев бряг, Св. Влас и Елените. Така ли? Ми не, мерси!На кой може да му харесва повече плажа на Слънчев бряг от този на Шабла? Сигурно на някой торен бръмбар /и на министърката/.

22

Vesko

преди 7 години

*** по принцип са проблем на нашето черно-море. Нека да споделя тазгодишното ми преживяване, което съм сигурен, че доста хора са преживели също. Летувах в Созопол, по-принцип много хубав курорт. Обаче, плажовете, бяха супер мръсни. Сутрин, гледах как машината за почистване, само натъпква пясака, а не го почиства. Сигурен съм в това, защото четките за почистване на машината не работеха. И като се излегне, човек и вади фасове, пирони, трески...

21

Горан

преди 7 години

Просто да наслагат тоалетни и кошчета за *** около местата за къмпингуване! Тогава едва ли някой нарочно би си хвърлял *** и би си вършил природните нужди по горите, и плажовете!

20

до 17

преди 7 години

Говориш глупости.Сигурно само ти ползваш транспорт...А от мпс до мпс има разлика да знаеш.Цялото ти къмпинг оборудване не струва колкото три мои нощувки,но това е друг въпрос.Пък като твърдиш,че си събираш ***,я ми кажи къде ползваш тоалетна,как точно си събра *** и какво ги направи после?Чакам отговор,Андрешко!

19

Анонимен

преди 7 години

До жеко"и ние не искаме *** в парламента а там е заринато с тонове , но никой не ни пита"Жеко, питат ви, моето момче. Ама вие тогава викате "Няма пък да гласувам!". Ни така, ни така. *** народ - същото е и с къмпингите. Селяните смятат, че "белия" човек почива на плочки, други пък действително ходят и искат без пари и отговорности да се наслаждават на най-красивата природа и плажове. Трябва да има еко-къмпинги, където си плащаш за да къмпингуваш в природата и след теб да чистят.

18

рачко

преди 7 години

"Не ЩА .... " само подчертава липсата на умствен капацитет в цялото правителство, но по големия проблем че тези съвсем са се самозабравили и правят каквото те "ЩАт", мислейки си че държавата е тяхна бащинийка.

17

Анонимен

преди 7 години

а какъв е проблема такса от рода на обособено място за палатки -> 5лв на палатка, 2лв на човек и да има WC и кошчета които да се хвърлят?

16

:)

преди 7 години

Всички искаме чисто море, но защото тогава дадохте цялото ни море да го дупчат за газ и нефт?Съзнавате ли, че именно при проучване стават гафове защото никой не знае какво и кога ще излезе отдолу?Можем да останем изобщо без море, плажове, риба и миди заради комисионните на Бойко Борисов и ГЕРБ които те вземат от петролните компании които дупчат навред, дори в на Силистар.Дано поне е заради комисионни, а не просто заради едно навеждане с аналния им отвор към американците, към "евроатлантизма"

15

Анонимен

преди 7 години

Просто трябва да си има зони за къмпинг. Живял съм в САЩ, там който иска да бъде на палатка, отива в специално обособена зона, плаща си такса (която отива за поддръжка зоната). В тези зони си има тоалетни, душове, места за кемпери и т.н. Пълен абсурд е всеки да си опъва палатката, където му кеф, да пикае и *** по храстите и да си оставя свинщината след него.

14

до 13

преди 7 години

Въпроса не е в парите, а в локацията и преживяването. Не ми харесва да гледам дебели батки и да плащам на някой да ми носи багажа щото не ме мързи сам да си готвя и чистя. Колко по-евтино е да отидеш на къмпинг, а цялото къмпинг оборудване, храна, пиене, транспорт, ясно е че падаш от небето, падни на Слънчака поне, че на къмпинга е прекалено евтино за теб.Спора е излишен.

13

Анонимен

преди 7 години

Бетонирайте всичко и *** там сред камъните, ***, рашисти и мутри. Редко противна и проста га д е тая ангелкова.

12

МАЙНА

преди 7 години

Министърке. Aз съм махмурлия , ама ще ми мине . Ти на кво си?

11

жеко

преди 7 години

и ние не искаме *** в парламента а там е заринато с тонове , но никой не ни пита

10

до 10

преди 7 години

Ти сигурно си някакво изключение.Вашего брата като си разпъне катуна за диво къмпингуване след него е леш.Много неща мога да ти напиша,но ме трият,така че спорът ни не е равностоен!Аман от тарикати дето не им се дават пари за хотел,а където отидат след тях както се казва трева не никне!

9

Перко

преди 7 години

Дивите плажове и каквото е останало от тях трябва да се обявят за резервати и да се забрани свободния достъп до тях. Който иска да ги види да го води екскурзовод. Те не са за къпане и лежане. Белите хора се къпят и лежат на плочки и шезлонги.

8

Анонимен

преди 7 години

Каква ли държава е България, щом това лице ѝ е министър...