37

Анонимен

преди 7 години

БСП се надяват да го изпълзалят той да стане президент и след две години да бият Герб на парламентарни избори.....няма да стане. те са умираща партия.

36

Анонимен

преди 7 години

вие си гледайте вашата партия, че той Борисов ако стане президент ще ви отвее.

35

Анонимен

преди 7 години

Звучи ми като/ който не скача е червен/ думи на един посинял червен другар на име Ваньо .

34

NACO

преди 7 години

Да,видяхме другарю Аспарухов колко Сте ДЕМОКРАТИЧНИ,от тези имена които излъчихте за обсъждане НЕ ВИДЯХМЕ името на другаря Радев,ЗАЩО ТОЙ се появи от НИЩОТО,така поне смятаме ОБИКНОВЕНИТЕ ФЕНОВЕ на БСП Как така ТОЙ се ПОЛИТИЗИРА за ЕДИН ден

33

Hahahaha

преди 7 години

БСП - демократична партия, айде деее... хахаха...смешковци.Ного сте демократи вижда се, Корнито казва тоя за президент и оп тоя си стана, много избирахте джанам "демократично", не бяхте спали 2-3 нощи докато не избрахте Раденката.Аре стига тия вицове :)

32

Анонимен

преди 7 години

другарю Бригадир Аспарухов,това не е партийно събрание,че да предизвикваш когото и да е. Борисов си е достатъчно мъж,ще се кандидатира когато реши,за какъвто реши. ти се опитай да излезеш от собственото си забвение.

31

Анонимен

преди 7 години

До Горан 42И с какво пречи на БСП? Че те гербаджиите сами си се излагат и сами ще си се гътнат. Нито багодарение, нито въпреки БСП. То се видя какви са. Нали си спомняш какъв рев беше, бесепарите били преяли с власт! А тия, искат всичко да е тяхно, че сега и президентската власт пак. Братушките имат много хубав израз - "Жадность фраера погубила"!!!! Хи-хи-хи....точно са гербаджиите!

30

Горан

преди 7 години

А, бе то много ясно, че Борисов като премиер много ви пречи на вас от БСП! Затова и искате да се кандидатира за президент, че и да го изберат да бъде елиминиран по самата сила на правомощията на президентската институция в Република България!

29

Анонимен

преди 7 години

Нема ли да има надпревара по области,окръзи,райони,площади с гласуване на вътрешни кандидати,всичките ли ще минат като избранници на колективен орган само по листи и един отпред водач,от всичките сбрани колективи още един най-отпред за избор по най-добрия портрет описание и вътрешна,външна визия на водачя по усмотрение след посещения след кратки съвещания най отпред за избор,че тогава може да ги обявят в последния момент преди дните за размишления кат и следващия помощник лист избираеми по избор

28

Горан

преди 7 години

Да, бе! Все се е кандидатирал! Къде е премиер, и къде президент! Генерал Бриго Аспарухов съвсем за мезе го взе Боко!

27

КНСБ

преди 7 години

Абе господин ли си,другар ли си ,това Аспарухов,де,нещо не ми прилича Бойко на жена-да не си се объркал нещо ?! Или като не можа шефкта ти да го ядоса и да го накара да скокне :"Да,ще ставам президент!" сега твоя милост се излага по въпроса?! Я по-добре си гледайте хората на вашата ясла и вие си вземете решение за вас си,пък кога си му дойде времето ние ще избереме за кого да гласуваме,или ще последва окръжно и за кого да гласуваме,а?! Стари познати до болка номера - измислете нещо ново,бре !

26

Перко

преди 7 години

Боко не става за президент. Президентът трябва да е хубавец и да не плямпа самоинициативно, а да си чете от листчето какво са му написали съветниците. И толкоз.

25

Анонимен

преди 7 години

Няма да го хързулнете Боко сега да се кандидатира,той е хитър като бай Тошо и ще бъде винаги там,където са парите.А като свършат,тогава може.

24

Анонимен

преди 7 години

Ако Боко се кандидатира сега, най-вероятно е да загуби. Но дори и да загуби, военният пенсионер о.р. Румен Радев е негов човек, тоест Боко пак печели.

23

анонимен до Бриго:

преди 7 години

Не се хаби.Борисов няма да стане президент сега,колкото и да си мислиш,че го пързаляш.Ще стане,когато той пожелае,ясно?

22

анонимен

преди 7 години

Много прости тея от БСП-то,ако мислят,че Б.Борисов ще им се върже на акъла.На нас ни е нужен като мин. председател,за да не е с ограничени права като президент.

21

тт

преди 7 години

Колкото и да плюете Плевнелиев, той имаше ясна политическа позиция и беше много по-смел да я изразява, отколкото ББ

20

Анонимен

преди 7 години

няколко пръдливи камунета са взели отношение по темата :)

19

Морски

преди 7 години

Тиквата е по-зле и от Плевнята.Тежко на България ако тоя стане президент!

18

G

преди 7 години

Президента няма власта на Примиера.Всички искат да се махне.Явно има доста месо останало на кокала.Да са живи и здрави.