9

Боби

преди 7 години

Тръмп повтаря хода който направи Путин по отношение на Чечня само че в по-голям мащаб. Сега Американските Генерали са РЕАЛНО с ВЪРЗАНИ РЪЦЕ(ОСВЕН ОРГАНИЗАЦИИ В СЯНКА КАТО ЦРУ и СИЕ) Няма да ползвате това и това, няма да бомбите тук и тук, Няма Няма Няма - много месечни удари с високоточно оръжие водят до СМЕШНИ РЕЗУЛТАТИ.Тогава в Чечня Путин даде на един генерал(той и 3 заместника знаеха плановете) пълна свобода на действие. Чечня падна за толкова кратко време, че самите руснаци бяха учудени.

8

световен мир

преди 7 години

Тръмп ще е правилният избор.Спечели ли истерясалата бабичка(която вече е с деменция и има поведенчески изменения)спукана ни е работата.Няколкото червея,които са се постнали и плюят Тръмп са с вроден kретенизъм и пълна духовна Tъпота.

7

Бо

преди 7 години

Планът му е да ги умори от смях с глупостите, които ръси!

6

Анонимен

преди 7 години

Ердоган ще им види сметката докато тоя стане президент.

5

Варго Хоут

преди 7 години

Напишете в търсачката (vargo hoat awoiaf, за да разберете какво говоря).

4

Анонимен

преди 7 години

Тоя е тотално ненор мален. За това и толкова го харесват рашистите. И троловете го хвалят до припадък.

3

Варго Хоут

преди 7 години

Тръмп има план да продължава да финансира ИД и да се съюзи с рашките, но един хубав ден ще си го получи, както Варго Хоут от фентъзи поредицата "Песен за Огън и Лед", известна още като "Игра на Тронове", си го е получил от Грегър Клегейн - Планината!

2

Анонимен

преди 7 години

Доналд Дък. Ще е голяма забава този да стане президент. Кулата от карти, градена така усърдно последните 50 години като нищо ще рухне повличайки всичко със себе си.

1

Анонимен

преди 7 години

е, имаше свой собствен план,пък ще дава 30 дни на военните да правят план ?