8

Анонимен

преди 7 години

При биене на цени прага се бил смалил ба интересно мие нап как отчита реално 300 и 600 това е по странно еи оттам иде сивата икономика щото тия осигоровки и тия наеми господа дънакоплатци не вървят с вода или друг вид отчитане има

7

gost

преди 7 години

как да има квалифициран персонал в малкия град народа гледа евтиното що щото така му кеф гледам един комшия пове щерка си за курсове бас ловя че са минали по всички школи и автоцентрове да знаят цените еи така за да им е кеф не че ще се запишат но да злословят от любопитство честно казано на такива мога да им кажа едно *** нее за тука коментара и на тоя при които иде тия мамините честити да са им и не само за това

6

велев - пед*л

преди 7 години

После само да не ревете, че няма квалифицирани кадри. Такиви екземпляри като този могат да накарат и последните патриоти останали в БГ да напуснат, защото на хората им писна да се подиграват с тях.

5

Анонимен

преди 7 години

"че ще има ръст на приходите в бюджета и без ръст на праговете"Това е най-същественното изречение от цялата статия. Понеже вдигане на преките данъци е непопулярно. Правитествата си гарантира повишаване на приходите в бюджета чрез ръст на осигурителните прагове (т.е вдигане на осигуровките) Или казано по друг начин осигуровките не са нищо друго освен един допълнителен данък служещ за полълване на дефицити.

4

petef

преди 7 години

минималната замразена за три години на 420 лв.не се наядохте мама ви алчна...

3

x

преди 7 години

На бас че Бойко и компания ще легнат за пореден път на работодателите!!Министър председател съобразяващ се с олигарсите.После да не се чудите че емиграцията НЕ СПИРА.

2

Анонимен

преди 7 години

Като няма синдикати, така ще еБлагодарим на Иван Костов, Иван Нейков и Тренчев, които погребаха синдикалния плураризъм със закона за " синдикалното преброяване".

1

сминдух енд чесън

преди 7 години

Много скоро с това темпо няма да има нито работодатели,нито работници, а само контрольори и анализатори на процеса.