7

Сминдух енд чесън

преди 7 години

Вече се чудя кое е по лесно, да удариш джакпот или няколко печки да те засипят както си ходиш по улиците.

6

Инспектор Дюдю

преди 7 години

Инспектор Иванов е двоен агент. Не му се доверявайте. Аз събирам парите с който ловим телефонни измамници. Така, че хвърлятте, не ме жалете!Може и злато и диаманти. Най-лесно с диаманти хващаме телефонни измамници.

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4Скрий личната карта на баба си! Спаси България!

4

Анонимен

преди 7 години

Тия хора, дето мятат хилядарки през балкона, на 6 ноември ще гласуват и ще решават съдбата на всички млади хора в България. От техния глас ще зависи кой ще победи в изборите. Как ще стане тая работа, не искам да мисля. Не е честно, дано техните деца и внуци им кажат да си останат вкъщи този ден. Да им обяснят, че тези избори не са толкова важни за тях.

3

Убеден на 100%

преди 7 години

Тези нестихващи хватки и удари не стават без съдействието на хора от Полиция ,банки и други мошеници ....Вервайте ми ! Как така ,един път не се случи на мен бе ....имам два телефона,но нямам и скапан лев настрана !

2

Някъф си там

преди 7 години

Мене пък се опитаха да ме метнат със сделка за лагери за 20 бонбона. Трябваше да се срещна в Горна Оряховица с някъв си гусин Стефанов! Престорих се на аптал но след това им Казах да се гепят за палците. Хаха. Откачиха направодр

1

Анонимен

преди 7 години

И "случайно" младата жена била зелена... :)) Брех, тия пенсии! Не спират да ме изненадват и това си е! След всичко, което се изписа и се изговори да продължават да се хващат на тоя номер...