31

Алтер швабе

преди 7 години

Така ми викат баварците, защото съм много икономичен и карам еди Бенц на 17г.

30

остфризе

преди 7 години

И аз съм нахуийник за 14,5 бона.

29

демограф

преди 7 години

Критиците на Меркел обикновено пропускат един фундаментален факт - Европа, но в частност Германия и персонално Меркел, беше подложена на масирана путинисрко-ислямистка-левичрска атака с невиждана мощ и огромен финансов ресурс. Така, те стават жертви, ако не са участници, на целенасочван от руските служби опит за дестабилизация на ЕС и НАТО, чрез повалянето на Меркел и Германия. Щом Орбан и Фицо са врагове на Меркел, значи Путин се опитва да я свали. Но кой ще дойде след нея...?!

28

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИ какъв си по професия с тази заплата 14500 евро месечно :)

27

Анонимен

преди 7 години

До благодаря меркелТова е ефектът на махалото. Германците се чувстват застрашени в собствениата си страна. Как да се държат с тези, които ежечасно злоупотребяват с милосърдието и щедростта на немските граждани? Има разлика и в поведението на чужденците спрямо германците, нали?

26

Алтер швабе

преди 7 години

Аз пък съм от 25г в Бавария и подкрепям АзГ. Много ме обичат баварците, защото съм горд, че съм българин и нямам още немски паспорт. Те гонят само боядисаните германци.

25

Анонимен

преди 7 години

Популизъм ли? Да оставим настрана етикетите. Глас народен - глас божи. Това е валидно и в случаите, когато народът ни посочва изхода. Как да окачествим поведдението на меркел спрямо народа, коййто й е гласувал доверие и разчита да отстоява германските нитереси?

24

благодаря меркел

преди 7 години

Статията леко казано изкривява истината.Аз живея в Германия от 15 г. до преди 18 месеца всички ме поздравяваха по улицата,не съм рус със сини очи и явно съм чужденец,те тук така се поздравяват.Но в последно време все по малко хора поздравяват на улицата чужденците и при разговор винаги питат от къде идвам.Не знам дали ме разбирате но разликата от преди и сега е огромна.Вече не харесват чужденците и това е факт.Лошото е че засега скрито но и все по явно национализма се завръща а това е страшно.

23

Анонимен

преди 7 години

Възходът на популистите проблем за Меркел - не проблем а следствие на меркел,ако я нямаше нея,нямаше да ги има и тях

22

Анонимен

преди 7 години

По бързо да се маха и да не пречи.

21

Хм

преди 7 години

"Възходът на популистите-проблем за Меркел."Всъщност Меркел е големия проблем!Ако на нейно място имаше канцлер с адекватна политика,то едва ли АГ щяха да помиришат парламента.А сега Баба Зомби с идиотските си действия ги изстрелва във висока орбита!Явно германците не са узрели за английската практика-колкото и да е заслужил един лидер,започне ли да вреди на партията си и на държавата,бива отстраняван.Английските тори не се поколебаха да отстранят дори легендата М.Тачър,щом стана неадекватна!

20

Ай стига бе,

преди 7 години

Тези бунаци повтарят историята с Ваймарската република ище докарат някай с малки мустачки. Правилото, " каквото сам си направиш, друг едва ли ще го може", действа с пълна сила..

19

Анонимен

преди 7 години

Защо отново Германия е причина за разрушаване на Европа?

18

пък мен ме кефи

преди 7 години

"същество АзГ извършва революция в задния двор на Меркел"Направо си я работи на задния вход.

17

Анонимен

преди 7 години

vox populi - глас народен - популисти?

16

Анонимен

преди 7 години

по-скоро възходът на Меркел е проблем за ЕС

15

Анонимен

преди 7 години

ето това е истината за прогнила европа , рибата се вмирисва от към главата , свят на олигарси , педофили , *** , наркомани и гейиве

14

Анонимен

преди 7 години

Защо наричате популисти хората които не харесват мигрантската политика на Меркел?

13

Анонимен

преди 7 години

От кога истината е популизъм? Или всичко де що не е толерастия, мулти- култи мафия е десен и популист?!!!!

12

2

преди 7 години

меркел съсипа Европа, докога ще я търпят?