11

Анонимен

преди 7 години

Германците ако не я свалят веднага от власт край с велика германия , след 2-3 години ще има само сунети

10

Кратун

преди 7 години

По-голям проблем от това някой "да дойде на власт" е това някой да остане на власт .... докато загуби представа за реалността. Дори Хитлер води Германия към икономически подем до 1939, когато решава, че е много велик и я хвърля във война. Ако в 1939 някой друг беше дошъл на власт, сега историята можеша да бъде друга. Меркел и Путин са повече от 12 години на власт. Време е други да дойдат.

9

Анонимен

преди 7 години

Меркел е физик по професия, но явно е забравила втория закон на класическата физика. Простотиите които надробиха трудно някога ще бъдат изчистени. Имаме една май'мунизирана и мюсюлманизирана Европа от примитивни създания от гз на географията и всеки ден някой обяснява как трябва да търпим навлеци с традиции.

8

Анонимен

преди 7 години

Лошото е, че и да си отиде, проблемът си остава и не може да бъде решен. Запада нямат политик, който е достатъчно силен да се справи с мигрантите.

7

Анонимен

преди 7 години

Спомням си, беше веднага след възвръщането на Крим към Русия, нашият журналист Тома Томов буквално говореше, че "нещастния" Путин може да го "спаси" само Меркел! Обожествяваше обамката и т.н и т.н....Нарочно следя действията и "прогнозите" на тези именити "политолози, експерти" и т.н...И като гледам резултатите и как се развиват нещата, се убеждавам за сетен път, че все още сме много елементарни и което е по-лошо, не искаме да се учим и да мислим!

6

Анонимен

преди 7 години

тая на снимката е троянския кон на исляма в ЕС

5

Анонимен

преди 7 години

"Възходът на популистите проблем за Меркел"===Не, това е проблем, СЪЗДАДЕН ОТ Меркел. Националистическият уклон е не по-малко опасен от мигрантите. Достатъчно е да се сетите за Хитлер. Нищо добро не последва.

4

шоу

преди 7 години

Откога хората който мислят доброто на страната си са популисти?

3

Мишо бирата

преди 7 години

Тази е най долния комсомолски секретар от бившото ГДР! По долна е от Станишев, Плевнелиев и Луканов :(

2

Анонимен

преди 7 години

Меркел си я надроби тая попара, сега ще си я сърба.

1

Анонимен

преди 7 години

Че тя Меркел излезе най-голямата популистка. От това да поканиш половин континент, та да се запишеш много бяла и добра, накъде повече?