14

Анонимен

преди 7 години

тя тази жалка територия изчезва не само доматите

13

Анонимен

преди 7 години

Шефа на ДФЗ Румен Порожанов, плаща ли плаща.

12

Надежда1

преди 7 години

Ас има шес корина на бълкона с тумати и бира иколугични тумати. Биу-сълатка

11

ХХХ

преди 7 години

Много от бабите по селата ги хвърлят на животните защото не могат да ги продадат .................а ние си пасем гумените домати на всички други страни ....само не и нашите !

10

.

преди 7 години

Българските домати се поливат с води от мръсни канали, реки и т.н. Пръскат се до последно с препарати с 28 дена карантинен срок (а не с 3). За изкуствените торове няма да споменавам, че е страшно. Контролни органи в търговската мрежа - само Бог, но той е зает с по-важни дела. Доматите от Гърция и Турция не са виждали почва. Благодат.

9

Човек от село

преди 7 години

Според нея 80% от доматите на нашия пазар са вносни.Тая да ходи да се прегледа при специалист.В момента пазара е залят от български домати.Селското стопанство е в разцвет.Тази година сме прибрали 5,3милиона тона жито и изместваме дори Франция от традиционните й пазари.

8

Алекс 1 /до Анонимен

преди 7 години

Отглеждам домати, само от собствени семена. Години наред вземам семе от нашите, тъй наречени," селски" домати, не купувам готов разсад или семена, защото са от хибридни сортове, в градината си не внасям чужд разсад.Не пръскам с химикали, а само с биологични средства Узрелите домати не се развалят една седмица, най-малко!Не съм специалист - просто от инат, че мога да опазя българските," бабини" -домати!Може пък така и България да опазим.От инат!

7

Анонимен

преди 7 години

До аазА как разбра че са бългсрски? Търговецът ли ти го каза? Аз знам търговци дето спират пред някой бостан на пътя и започват да продават гръцки дини все едно са производители и са ги набрали току-що от бостана зад тях.

6

Анонимен

преди 7 години

То България изчезва като държава,пък за доматите не знам

5

Анонимен

преди 7 години

До Дон ДоматВ Лидла ги продават и са много вкусни. Аз купувам всеки ден от тях. Не са гумени, моля!!!

4

азз

преди 7 години

Аз БГ домат не купувам, откакто разрязах един БГ домат и вътре излезе някаква синя течност. Цяло лято си купувам полски домати, има и розови и червени. Вкусни са и си миришат на ДОМАТ... Вие като купувате БГ си мислите че чдете нещо свестно, а то обратното, много по зле и от вносните домати....

3

Дон Домат

преди 7 години

До Суека:Като не искаш да ти се развалят след 2 дни си вземи холандски гумени домати. Може и тенис да играеш с тях преди да го сложиш в салатата :)

2

анонимен

преди 7 години

тя бьлгария изчезва вие за доматите пишете

1

Суека

преди 7 години

За последно като взимах "розови" домати уж български незнам поради каква причина , но още на 2-3тия ден започнаха да показват някакви признаци на болести или просто разваляне и мухъл и дупчици по тях .