125

Анонимен

преди 7 години

Не забравяйте фактите около Южен поток. Преди Путин да ни отреже, италианската и холандската банки спряха финансирането и руснаците не намериха вариант. Второ. След голямата шумотевица, екип на Нова ТВ отиде до мястото в Русия където се строяла тяхната станция. С изненада установиха, че там има само гола поляна и местния областен управител не знае нищо за изграждане на такова съоръжение, свързано с отчуждаване на имоти и т.н. Това си беше политически блъф.

124

Idealist

преди 7 години

Никакъв хъб не се прави. Прави се връзка с Гърция и строящият се там терминал за втечнен газ, който ще се кара от Катар. Америка никога няма да позволи да се направи истински хъб с вливане там на руски газ, преминал от директна тръба през Черно море или през тръба първо към Турция и после към България, защото по този начин се заобикаля и лишава от приходи Украйна, която е много важна за САЩ от стратегическо военно значение в похода им към руските подземни богатства! Даже ББ го знае това и лъже!

123

Рашко

преди 7 години

До Анонимен 136Не са ти виновни руснаците бе човече, да не ти окрадоха те4 милиарда от КТБ или нашите хайдуци-политици които си поделиха паритепо-между си /ГЕРБ, БСП и ДПС/ и сега всички вкупом млъкнаха и ви го натикахана вас младите, които останахте в България да им плащате дълговете !И защото тази корумпирана върхушка у нас е ненаситна , сега е замислила новата си кражба покрай този хъб !

122

Лермонтов

преди 7 години

Ех, като ги гледам нашите мили "лежачи и лапачи", които са свикналида чакат "от време оно" по тертипите на бай ни Тошо, да получават всичко на готово от необятната Русия и да живеят от кражби и комисионни, как този път наистина ще се . . . ЗАДАВЯТ!!!

121

132

преди 7 години

Станичев също си го слага,а тези дни стана ясно ,че и на Бойко му го слагат в Симитли,даже сега щял да участва във новата реклама на водка флирт,,,той каза ,че играл футбол,тематиката ще е насинения му гьоз

120

Анонимен

преди 7 години

България получава газ от кримските тръби на добра цена,кому е нужно да се строи този хъб който ще вкара българите във разход?Източиха дрржавата чрез КТБ сега нова далавера измислиха ,ето за това ви казвам,колкото по далеко от кремълските бандити,толкова по добре за България.

119

Анонимен

преди 7 години

PROST MATERIAL KOMUNIST SI BOKO NE NA MATERIAL KOMUNISTITE I TIXNITE NASLEDNIZI

118

Анонимен

преди 7 години

Цялата работа е в това,да бъдат похарчени още едни 3 милиарда лева,защото толкова ще струва,Бойко ви го каза,на гърба на данъкоплатеца.На гол пъп-хъб.

117

Анонимен

преди 7 години

Тоя път и ножа и хляба са в Борисов...колкото им отреже толкова....той решава и командва а Путин ще изпълнява или да се маха.

116

Анонимен

преди 7 години

Ако Митов не си го слага отзад с надарени американски *** ,то аз съм тролей .Дори съм сигурен ,че Митов като си ляга с *** си облича дамски чорапогащи ,гримира се и си обува секси дамски прашки.Те това са русофобите ,а всичките ние нормалните етнически българи обичаме Русия и плюем на ционистката клоака САЩ.Прочети още на: dnes.bg/politika/2016/09/07/bylgariia-niama-da-podkrepi-vdigane-na-sankciite-za-rusiia.314761

115

Анонимен

преди 7 години

Платените русофилски *** реват и вият за руснаците вместо да подкрепят Българските интереси.

114

Анонимен

преди 7 години

Бойко, спри да се излагаш ... отрязаха те и от Брюксел и от Русия ... причината както винаги е само една - че се опитваш да се харесаш на всички - в резултат не се харесваш на никой.Запази поне малко достойнство ...

113

Анонимен

преди 7 години

България няма думата няма политици има *** . Русия говори с чичо Сам и с Европа. Та нали те ще прибират големия пай .Помията и трохите са за окаяната ни държава благодарение на НАРОДНИТЕ изедници.

112

Анонимен

преди 7 години

Поканени са като всички. Ако искат да участват,ако не---голямо чудо. И без тях можем и дори ще е по- добре.

111

Анонимен

преди 7 години

"Подхвърлен кокал без месо"-много добре казано и вярно.

110

Анонимен

преди 7 години

До ПешкоХайде първо открий газа и тогава говори или си с боко на състезание по дърдорене и миражи.

109

Анонимен

преди 7 години

Бойко им врътна кранчето. САМО ТАКА. По далече от Русия--по-добре.

108

ИВАН

преди 7 години

Руснаците искат да печелят както до сега,като монополист в България,ама няма да стане вече.Поканени са---ако искат. Има много други които ще участват. По-добре ще е без руснаците. До сега им купувахме най-скъпия газ ама....свърши . Браво на Борисов. Да е жив.

107

Анонимен

преди 7 години

До Мани 113Газ има колкото искаш, но се оказва, че винаги е на по-висока цена. Щом сме ербап и вървим сляпо по гайдата на Брюксел, ще трябва да я платим.

106

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 117Защо ревеш на чужди гробища. Нашите се оляха и сега станаха за смях. Ще трябва доста да отвориш гъзовия си хъб за да разбереш кой ще плати сметката.