28

АНТИ

преди 7 години

Забравих да кажа, че имаме прогресивно растящ външен дълг, който отива за нови джипове и екзотични командировки на разни ***.ло.умници, които ни управляват, за тяхната рода и техните ко.***.лен.ца.

27

АНТИ

преди 7 години

Коментатора (или някой друг пак такъв) преди мача се изказа, че Люксембург бил футболно джудже. А ние какви сме? На Боко тъ.пун.ге.рите? Имаме си футболни дри.сль.овци!

26

АНТИ

преди 7 години

Президент-нямаме!Правителство-нямаме!Институции-нямаме!Армия и полиция-нямаме!Спортисти(с 4-5 изключения)-нямаме!Футбол-нямаме(но има Бистришки тигри)!Граница-нямаме!Истинска храна-нямаме!Коректни медии-нямаме!Пари за глупости има,но за важни неща-нямаме!За истребители и ново въоръжение-нямаме(но за Афганистан имаме 14 милиона)!

25

vlady

преди 7 години

Без защита не става. Единствено левия бек има основание да е национал. В нападение все пак има някои добри изяви и срещу по-слаби противници падат голове, срещу силните имаме класни вратари като Стоянов и Митрев способни да спасят отбора от двуцифрен разгром.

24

натюр

преди 7 години

Да се натурализират всички чужденци на Лудогорец... и от тях да се състави нов национален отбор - при всички положения, резултатите ще са ои-добри

23

GURO

преди 7 години

NJMALI MYZE V TAJ DYRZAVA DA SVALJT NA MIHAILOV PERUKATA I DA MU OPRAVJT ZIKALA OT KOLKO GONI NJMA FUTBOL V BG A TRENORZITO E EDNA PIONKA NA MIHAILOV SRAMOTA

22

Анонимен

преди 7 години

За пореден път ще го напиша тук, от години твърдя, че ПЕТЕВ Е ШУБЕЛИЯ. Пак се доказа снощи. За централен защитник да беше викнал Димитър Пенев вместо И. Иванов, поне е късметлия :)

21

Iol

преди 7 години

Chestita radost!:-)

20

глупости

преди 7 години

Като изиграете един слаб, мач срещу МНОГО слаб противник и почвате с черно тото, СТИГА глупости! Толкова си могат футболистите, това е нивото на бг футбола. Има 2-3 играчи, които имат класа, но останалите са трагедия. Ще видите как националния ви отбор ще го порят, като калкан на тезгях останалите отбори в групата.

19

боян

преди 7 години

трупата на гелосаните татуирани жалки чалгари на недоразумението путефф - има ли още някой, на който да му пука за вас, нещастници??!!?!?

18

18

преди 7 години

Тонев и Чочев резерви,мухахахаха,Петеев ,Петев

17

Смешко

преди 7 години

Мен пък Петев ме кефи :D Още в 60-тата минута при 1:0 за нашите започна да вади нападателите и да пуска защитници и халфове. Все едно играем срещу Бразилия и се опитваме да пазим резултата. Пълен ***, пълен.

16

Анонимен

преди 7 години

Видими резултати,три мача при голова разлика 5-14,това е условно разбира ,се защото тези 14 гола пасив ще набъбнат драстично във следващите два мача.Наздрвае анонимници,играхте като терористи срещу онова 16 годишно дете

15

boxer

преди 7 години

А кого да критикуваме, фолкдивите и сервитьорките от чалготеките ли, не знаете къде се намирате 60% от времето на мача. Ама тренировки и сърце трябват. Гелосани лигльовци. Преди 30-на години Дяков щеше да бъде титуляр в отбор от долната половина на таблицата, а сега е капитан на националния. Само си спомнете Барзов, Садъков, Златко Янков, Ангел Колев, Майкъла, мога да изброя още 10-на имена на този пост играли по едно и също време в А РФГ.

14

Някаф там

преди 7 години

*** злобарите сте...

13

Анонимен

преди 7 години

Капитане ,онуй 16 годишното ви скри топката,побъркахте са да го ритате,цялата сбирщина не струвате колкото пубера на Люксембург.Да викат спешно Кун Теменужков ,че да ви покаже как се рита топка

12

Анонимен

преди 7 години

Наздраве националии,до къде я докараха,Люксембург да стои по добре на терена,да пипат топката по скопосано ,да играят по приличен и грамотен футбол.Началото на второто половреме съдиятя не свири дузпа за Люксембург след като Иван Иванов събори противника със ръце,дузпа със жълт картон.Като не е виновен Боби ,освободи капитанската левнта и се разкарай от отбора ,разбирам ,че ти си виновен ,поеми вината си и спри да излагаш България,щот ва бият кат тъпан на сватба

11

Анонимен

преди 7 години

По-добре да не пътуват за следващите мачове с Франция и Щвеция - служебната загуба ще е само 3:0, иначе разликата може да е двуцифрена. А на снимката горе е илюстрирана препоръчителната тактическа схема на отбора - в същата формация да се наредят пред вратата и да не мърдат 90 минути. Също да вземат и Божинов че е малко по-широк, да уплътни...

10

РККА

преди 7 години

До Жоро не една а две дузпи имаше ама ...да не ни развалят националния празник..

9

Анонимен

преди 7 години

Ясно е ,че Франция ,Швеция и Холандия ще победят тези смешки но стискам палци да е със разгроми