5

Бакъря

преди 7 години

А съсипването на образованието в България е дело на всички продажни политици,приели и подписали се под засекретния план"Ран-Ът".Целта е превръщане на страната ни в европейско Бунище.Дано има Бог,който да раздаде възмездие на Хайдуккостовата чета!

4

смърт за ВМРО

преди 7 години

Ало ,ние сме 21 век ,училището е институция от 19 век .Не сме Бисмарк за да ни казвате какво да правим .Купуваме на децата си всичко ,харчим по 1000 лева и имате наглостта да твърдите ,че обучавате .Не ,родителите го правят и ако са п- о умни ще си преподават и на децата -изпита да е в интернет с тест . Но докато такива Бокови не ги пратим в музея ще ни заблуждават с фраезеология от 19 век .

3

Ама ей

преди 7 години

Кео се правиш на ударена ***?Кви миротворни мисии,те Сащ умиротвориха половината свят и всички мълчат.Само една Русия се осмелява да казва истината.Каубоите не се наядоха,консумират 25% от световните ресурси и искат още,що трябва да се правим че не те са виновни за всичките г.овна?Всички там горе сте едиб ш.ибан театър,пазите се един друг и мълчите като пукали,в един справедлив свят повечето щяхте да сте на въжето!

2

Анонимен

преди 7 години

А у нас успяха да унищожат образованието и без война. Кунева - министър на образованието без да има поне някаква мъ-ъничка докторска!

1

zaw12929

преди 7 години

На 09 09 / 2016 следва ново гласуване за Председател на ООН. Побързайте да изпратите нови данни срещу Бокова. Ако светът решава да унищожи България- защо да не го прави за народ от злобари и продажници. Плевнлиев да даде орден да тези, които го направиха.