63

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 57"Той ще е послушкото на ПАРТИЯТА,КОЯТО ГО ИЗДИГА."По-лошо, той е послушкото на Нинова! В момента усвоява нейната риторика!

62

Анонимен

преди 7 години

До До 57Ти си поредният, който смесва висшия пилотаж и политиката! И кое им е общото?

61

Анонимен

преди 7 години

Убеден съм, че голямата част, от тези които сега плюят по Михов, преди са му симпатизирали. Същите преди са гласували и за Гоце и то два пъти, но сега такава е повелята спусната чрез новите опорни точки! Нали така кутевци?! Утре, ако ви наредят ще плюете и по Радев!

60

за смях на децата

преди 7 години

комунистите си го употребиха както пише по книгите да оставиш генералството като шеф на ВВС с обещание че ще те направят велик президент е малоумие

59

Анонимен

преди 7 години

Михов- ти готов политик се роди та се занимаваш с генерал РАДЕВ ??

58

Анонимен

преди 7 години

Ако изборите бяха днес щеше да спечели Жорж Ганчев.

57

Pazar djik

преди 7 години

V bg narodno sabranie sa vse edni veliki izucheni bg ucheni - bat Sali, kaka Saliha, kaka Barakova, bat Volen, kaka Tsetsa, bat Valeri...:-):-):-):-)A nai-uchenite tehni kolegi sa v sadebnata palatka na rbg, v europeiskia parlament - kaka Ekaterina, bat Ali, kaka Iliana, bat Sergey, kaka Filiz, bat Barekov...:-):-):-):-)

56

До 57

преди 7 години

Ген.Радев не е член на никоя партия.На този етап не може да се кандидатира за независим,тъй като не е участвал пряко в политическия живот и масовия избирател не го познава.Трябваше му ракета носител и БСП първи се усетиха да го издигнат.Ако от ГЕРБ се бяха сетили преди тях сега нямаше да говорите подобни нелепици.Генерала е човек с характер,а не мекотело,владее висш пилотаж и не би се оставил някой да го командва.Дори ББ призна,че го е слушал.Не виждам друг персонаж по-достоен от него.

55

Bisz

преди 7 години

Novite komedianti na bg...razbira se che askerite sa vinagi podchineni na politicite...ama tova moje i da se promenia...kogato ima premnogo viroglavi inati bezumni alchni politici...

54

Анонимен

преди 7 години

Ген.Михов,моето уважение и респект към вас са огромни.Но не нападайте ген.Радев,само защото развалихте дослуката с БСП.В крайна сметка той е ваш достоен ученик.Вероятно има още много какво да научи,но всички политици поне от 25 год.насам се учеха в движение.А той има желание и воля и съвест да продължава да се учи.Като по-опитен и зрял,доказан политик и ръководител,по-добре му помогнете,а не ставайте жертва на политически пристрастия.Във вашата партийка вие сте най-качествения мъж,бъдете на ниво

53

анонимен

преди 7 години

Как не е член на никоя партия,като БСПго издига за кандидат?Би трябвало да стане независим,ако го изберат за президент,но дъкбоко се съмнявам това да стане.Той ще е послушкото на ПАРТИЯТА,КОЯТО ГО ИЗДИГА.

52

Анонимен

преди 7 години

Разликата между двамата е, че Михов беше КОМУНИСТ и заради далаверата създаде с Първанов АБВ, а раде4в НЕ Е ЧЛЕН НА НИКОЯ ПАРТИЯ

51

Анонимен

преди 7 години

Дано не научи това, което ти Михов си научил откакто си в политиката. От такива като теб, сме в това плачевно състояние.

50

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 52"Генералът представляваше България на конференция по сигурността в Париж."Това, което си написал какво би трябвало да представлява?

49

опетков

преди 7 години

От новия президент искам само едно нещо: Категорично да заяви, че не признава анексията на Крим от Русия, че държавата Русия е агресор и нарушител на международни договори, които е подписала като гарант за спазването им. Русия води хибридни войни срещу ЕС и конкретно България.

48

анонимен

преди 7 години

защо ви е страх да кажете причините те си имат имена сащ и израел катозамазвате проблемите те няма да изчезнат

47

Анонимен

преди 7 години

Михов, михов тя и лисицата казвала за гроздето че е кисело ,защото й идвало на височко!

46

22

преди 7 години

Михов е достоен генарал и каза истината за тоя *** Радев

45

Анонимен

преди 7 години

Михов, гледам че политиката и теб те е пречупила и те е направила на стандартен отблъскващ поплювко. Дано поне си е заслужавало в края на дните си да се омаскариш напълно! Дано да е имало за какво.

44

Анонимен

преди 7 години

"Всички баха събрани,като безстопанствени *** от улицата на 10.11.89г. и се набутаха в Парламента,където и до сега ни *** на главите.Така че нито Михов,нито който и да е друг имат право да говорят и да имат претенции,че някой бил неподготвен или не ставал за политик!"Така е, прав си, ама и Радев е рожбичка обгрижвана от същите дето казваш са ги събрали от улицата. До момента достоен кандидат няма - факт!