43

st.anger

преди 7 години

и какво като оглави ООН? изобщо съществува ли ООН? по целият свят всевъзможни военни групировки избиват масово мирни граждани и ООН не може да направи НИЩО. светът отдавна е друг, но някои хора си преследват кариерите.

42

БКП

преди 7 години

Тя никога не е имала шанс. Никой от Щатите, Англия или останалит западни държави няма да гласува за агент на КГБ.

41

бай Х

преди 7 години

Тая взе да ми прилича на Григор Димитров ......постоянно говорят за нея, без обществото реално да се интересува от това ......пък е и последната ми представа за българин и представител на българия .....просто е от последните остатъци на бай тошовата номенклатура ...това е пък и не ме олицетворявайте с нея ...много моля ....извинетите си е обикновенна службогонка видно та е видно ......на на 60 да стане службогонеца си е такъв за цял живот ....за един пост са готови на всичко ...

40

аз

преди 7 години

До АнонименНе съм убеден, че Путин е твърдо зад нея! Мисля, че главния фаворит на Путин е сърбина. А Бокова му е резервния вариант. Въпроса е САЩ кого от двамата ще приемат.

39

и АЗЕ

преди 7 години

Мен ме интересува:---КАКВИ СА ШАНСОВЕТЕ НА НАРОДА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ , В БЪЛГАРИЯ ?

38

Анонимен

преди 7 години

Когато Костов беше на власт Румъния ни дишаше прахта,сега Румъния на път да се превърне във фактор на балканите и Европа а ние сме в трета кремълска глуха.

37

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 36Ама не схващаш ли, че тя е това, което е, благодарение на връзките и позициите на баща си, който пък е имал неговите позиции благодарение на убийства включително?

36

Анонимен

преди 7 години

Задава се нов хегемон на Балканите и във Европа и този хегемон се казва Румъния.Ние ще си останем кремъслки мизерници.Тази година първолаците ще са със 1000 по малко от миналата и те така.

35

Анонимен

преди 7 години

България не е със САЩ а със Русия,тук е наложен един бандитски корупционен кремълски модел на управление,виж Румъния е друга топка,те вече там са със САЩ,и тази година Румъния бележи най голям ръст от всички страни във източна Европа.

34

ЛОГИКАТА

преди 7 години

Русия ,Турция и Англия , ще решават , ''КОЙ''.А познайте кой ще е ?

33

а мерси !

преди 7 години

До Анти КремълМноО добре ни оправи !ЗАЩО НАРИЧАТ ЛИЦЕТО И. Й. Костов ,----------'' БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА ''?

32

''ШАНСЪТ&#

преди 7 години

Има ли шанс България със САЩ и след още 26г.?

31

Анти Кремъл

преди 7 години

Има само един човек който е във състояние да оправи нещата във България и страната да влезе във правилният цивилизован Коловоз,човека се казва Иван Костов.Ако Костов беше ега на власт ,много като Бойквци щяха да са по затворите по румънският пример.

30

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПовечето холандци не харесват Путин. Но дъщеря му живее в Холандия и никой овсен ефтините холандски популисти не прави проблем за това.Крим е руски. Въпросът е затворен. А ти продължавай да си квичиш.

29

Анонимен

преди 7 години

Повечето холандци не харесват Путин. Но дъщеря му живее в Холандия и никой овсен ефтините холандски популисти не прави проблем за това. Хората там са цивилизовани и знаят че не трябва да изкарват неприязънта си към някого, върху децата му. В България не е така. Тук царят ориенталските ценности, кръвните вражди, и наследствената вина. Онзи пишман артист май не беше толкова сбъркал с "турския клозет"

28

Анонимен

преди 7 години

До кога ще ни занимавате с тази безродна мърш а?

27

АНТИ

преди 7 години

Назад...назад, бульо Ирино,недей да ходиш в ООН,че там те чакат ядове големи,много бързо ще се о...реш!

26

Анонимен

преди 7 години

Другите нямат шанс - Русия ще наложи вето на всеки друг кандидат.

25

Анонимен

преди 7 години

До Спейс ХАко баща ти убие някой, ти съгласен ли си теб да съдят за това? Има си правила - децата не носят вина за престъпленията на родителите си. Не съм привърженик на Бокова, но е абсурдно да я съдите за неща които някой неин роднина е направил, а не тя. Щом не я харесвате -съдете я за неща които тя е направила. Иначе ставаме тъпирите на Европа с това арабско мислене

24

Анонимен

преди 7 години

Нещастните copocoидите продължават да храчат злоба срещу Бокова, въпреки че нищо не постигнаха с жалкия си донос.