9

Анонимен

преди 7 години

Когато решат да обсъждат реколтата от тикви тиквите ще го поканят. Сега темата е друга.

8

Шаран БГ

преди 7 години

А нашата нещастна РБ към кой фронт е - северо-южния ??? Смърт на пенсионерите - да живеят мигрантите !!

7

Анонимен

преди 7 години

Очевидно в Гърция са повярвали на изказванията на нашият велик премиер, че при нас проблем с бежанците и икономиката няма и съответно нямаме нужда да участваме в подобни форуми с изпаднали бедняшки държавици като гореизброените.

6

Анонимен

преди 7 години

Ние ше сме югоизточен фронт начело с Борисов.

5

Анонимен

преди 7 години

Ахахахаха, а наш Бочко защо не е поканен? Дали защото слуги на Ердоган и Меркел не им трябват? Или защото не сме в Южна Европа според гръцкия премиер?

4

Василев

преди 7 години

Селяни, Русия е пред икономическа криза , в България няма напредък в Праворазадавателната система, българския бизнес и политически елит няма визия за българската държава как трябва да се развива и каква държава трябва да бъдем, европейска -цивилизована, азиатско-казахска,шуробаджанашка-туркофилска,колониална от третия свят!Бежанците ще катализират процеси в българското общество!Русофилското правителство начело с Борисов е под угроза!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!

3

Анонимен

преди 7 години

Боко ще го напраимОмбашия на тая Турска Губерния

2

Анонимен

преди 7 години

Значи Гърция,Испания,ИталияВ Южен Европейски ФронтНие пак в Трета Глуха като Че ли не съществуваме в ЕвропаА бе направо да ни включват като ТУРСКА ОБЛАСТ и да се приключваКой крал крал Кой Блял Блял

1

Василев

преди 7 години

Селяни! Единия ми *** е пробит и като чистя обора ми влиза. Става мазало! Агент Манол Копанаров! Строителни войски!