15

Анонимен

преди 7 години

гл."редактор" на този пропаднал сайт си заслужава съдбата

14

gtf

преди 7 години

До АнонименЦитирам ти статията, която може би ти е трудно да осмислиш, както и коментара ми. Да ти потретя та барем схванеш тоя път - не е проблема в софтуера, че не ги глобяват италианците и да в статията става дума само за България. Не ми дреме как е по света описани сме само ние - факт.

13

Анонимен

преди 7 години

До gtfТо на теб трябва да ти се пише бавно. Всяка територия извън границите на дадена държава е чужда за нея. Пък и съмнявам се ти да си направил труда да събираш информация за страните например от ЕС, преди тази статия, дали са се разбрали министерствата. Или викаш, само ние сме криви от цяла Европа? :))) С всички други се разбират лесно. :))) Щото е много трудна работа. Иначе UK идва тук да им продаваме система на НАП за длъжници, ама според теб само ние не ги ловим. Те са си наши, затова!

12

gtf

преди 7 години

да ти напиша бавно ако не си разбрал : "между двете вътрешни министерства" и "територията на чужда страна" показват ясно, че става дума само за България.

11

gtf

преди 7 години

До Анонимен 13 - ей, *** то голям философ се извъди бе капацитет, сигурно знаеш дали е така и с другите страни от ес, пророческа дарба имаш може би или пък данни си събирал. Ходи образовай журналистите от вестника, че да не очернят само нас.

10

Анонимен

преди 7 години

До gtfНали се сещаш, че това не се отнася само за номерата регистрирани в България. Той не може да чете, а ти не можеш да мислиш.

9

gtf

преди 7 години

До програмиста:ми щото не можеш , или пък не вдяваш написаното. Не е проблема, че номерата не могат да се разпознатят а : "бавната и скъпа бюрократична машина на Италия, не добре регулирания обмен на информация между двете вътрешни министерства за нарушенията на правилника за движение, невъзможността да събираш сам парите си на територията на чужда страна."

8

До 2

преди 7 години

Не са пропуснали "пак" да го кажат, а дори изрично са подчертали, че това са "100%-ови италианци", АМА КОЙ ДА ЧЕТЕ?!?!

7

Анонимен

преди 7 години

"Програмисте, не знам дали можеш да пишеш (код), но със сигурност не можеш да четеш."И що пък да не мога?

6

Анонимен

преди 7 години

Програмисте, не знам дали можеш да пишеш (код), но със сигурност не можеш да четеш.

5

Невен

преди 7 години

Оставяйки цялата простотия, обясняваща как не могат на чужда територия да си съберат глобите (нали уж твърдят, че тези си карали главно в Италия ..., е толкова ли са *** някъде да ги спрат и да ги ...), значи от неплатените глоби, тези на хора с БГ номера са 3% (23xил/760 хил), и за някакви 3% това е новина и практика ...

4

Анонимен

преди 7 години

По-голяма TЪПОТИЯ не бях чел отдавна. Лично аз съм програмирал подобен софтуер за разпознаване на надписи от камера и по-нататъшната им обработка и просто не мога да си представя колко *** трябва да е някой програмист, за да допусне такава глупост. Даже не знам как е станало. Единственият начин е, ако проблемът не е свързан със софтуер, а се отнася до технологията на създаване на самия номер - ламарина, боя, лак, цветове, отблясък т.н. Но тук в BG няма проблем, значи и там не трябва да има.

3

???

преди 7 години

Радарите нямат никаква вина , проблема е в невъзможността да се съберат дадените глоби. Имам познат и от3 години в България си кара с табелите от Англия и не са го търсили за нищо.

2

Анонимен

преди 7 години

Страшна новина!!! Никой не обяснява защо и как става това и има ли нещо незаконно в цялата история. Едно обаче е ясно и то е, че, горката Италия страда от лошата България!!

1

Анонимен

преди 7 години

И пак пропуснахте да пишете че по голямата част от тези Водачи са Румънци и Нашенци Разбира се Само че ако те спрът при НарушениеМоже даже да си Ал капоне *** нарушението го плащаш на мястото на Акта Щото ти откарват колата на Общинският паркинг и от там е малко по трудно и скъпо да се ИзмъкнешХххххххгггг