13

Tozi

преди 7 години

До TembelДа обаче нали правиш разлика между медицинска и психоактивна. Медецинската главната и съставка е CBD, докато на психоактивната е THC. Да има сортове които имат по- висок % (10-12) THC и в медецинската, но са рядкост. Марихуаната за пушене съдържа много често над 18% THC, а сега и с новите хибриди дори и към 30%. В което няма лично лечебно. Медецинската се употребява под формата на масло, олио и чрез изпарители. Като си запалиш марата не се лекуваш, а се тровиш по малко от тютюна обаче

12

Tembel

преди 7 години

Kanabis e zdravorloven.Farmacevtichnata mafia go otricha.

11

Декриминализация

преди 7 години

Напълно достатъчно е да се декриминализира отглеждането на едно растение в скрита домашна среда за лична употреба за лица над 18 години, без да се демонстрира, напълно инкогнито, без да се показва, без да се разпространява, така и престъпността покрай растението ще намалее драстично, като употребяващите ще спрат да се разправят с разни дилъри, които често разпространяват и мн по-тежки субстанции, ама откъде толкова политическа воля и акъл.

10

Tozi

преди 7 години

Значи аз също употребявам марихуана подчти всеки ден. Аз също някога съм гледал за себе си, но не 33 растения. Та едно добро отгледано растение може да ти даде над 500грама та 2-ка с 33 стръка имате ли идея колко материал е това ? И в повечето страни където е разрешено, дават по 4 растения на човек от домакинство да си оглежда. А тия нашите гледат над 30 броя. Това си е с цел разпространение, на никои нормално ползващ билката не му е нужно такова количество.

9

Декриминализация

преди 7 години

Само за лек пример мога да дам Чехия, Холандия, Португалия, Уругвай, Испания, Канада, Белгия, които са декриминализирали канабиса, някои от тези страни като Чехия и Португалия са декриминализирали и другите наркотици, но това по никакъв начин не влияе негативно нито на образованието, нито на икономиката, нито на качеството на живот, дори напротив, защото наркотиците не са виновни за мизерията, а глупавият начин на мислене.

8

Декриминализация

преди 7 години

За съжаление в бг съзнанието все още е масово пропито с фалшива пропаганда и с глупав, ограничен начин на мислене, хората не се образоват, не се развиват, не научават нови неща, живеят все така в рамките на комунизма, политическата мутренска класа продължава да си живее в свой собствен имагинерен свят, от който е на път да унищожи цяла нация и държава, никаква позитивна промяна, затова страната загива лека-полека, все повече и повече, не заради наркотиците, а защото всеки втори е ***.

7

Декриминализация

преди 7 години

Марихуаната лекува рак, Алцхаймер, деменция, глаукома, облекчава болки и неразположения, успокоява ума и съзнанието, ако сте пушач на тютюн, пушенето на канабис предотвратява отделянето на ензим в белите дробове, който причинява рак при самото тютюнопушене, няма нито един смъртен случай, пристрастеността е като тази към кафето, не изпитваш нужда да пушиш непременно, но вечер след работа действа супер разтоварващо и зареждащо, портал към други наркотици е колкото кафето е портал към тютюнопушене.

6

Homer

преди 7 години

До ДодоВъв века на инфотмацията, човек има от къде да попрочете малко, преди да с.е.р.е словоблудства!

5

Анонимен

преди 7 години

Развалили са им идилията.

4

Анонимен

преди 7 години

Такива са 99% от драйвърите у бугapaшко - нацоцани и накъркани, накадени и напушени, нашмъркани и надрусани! Дека я новината?

3

Анонимен

преди 7 години

А казват, че на любовта не бивало да се пречи...

2

Анонимен

преди 7 години

Аз пия водка и не ми дреме

1

Без

преди 7 години

Господа правораздаващи, стига с тоя канабис, че станахте за смях. Киро ушите и Пешо бозата продават хероин, кокаин, екстази и др. С камиони с вие преследвате пенсионери и тинейджъри за смехории. Освен това канабисът не вреди. Вижте генералният секретар на НАТО и бивш премиер на Норвегия Йенс Столтенберг пушил си е като студент и си е съвсем наред. И не само той. Стига театър.