24

Анонимен

преди 7 години

как не я е грях тази вещица да говори. Цвети е била извадена от отбора от Раева, знам го от сигурен човек. А сега Раева като видяла дебелия плаща лечение на Цвети, за да накара роднините да мълчат.

23

Анонимен

преди 7 години

Ах тези мазнички лелини комунистически физиономии теткини! :)))) Е как Черно Фередже не сътвори една песничка в тяхна чест!

22

Владо

преди 7 години

Раева е рядко тъпо парче - като треньорка, по състезания ходеше наконтена като манекенка (до нея, треньорката на рускините, съпруга на милиардер - по анцунг), сега като председател на федерацията - по анцунг ))

21

Дочев

преди 7 години

Тази да си затвори плювалника за година две,да спре да демагогства,защото завистта й докара това беззащитно момиче до състояние, което я слага встрани от оня живот който й се полага.Идиотско е лигавенето по студията от страна на двете треньорки,заявявайки колко много "съжаляват",че се е случило нещастието с това младо момиче.Дано който трябва да гледа,да види кой колко е виновен!

20

NACO

преди 7 години

Не показвайте повече тази Раева,а я ИЗГОНЕТЕ от федерацията,защото ще ДОСАСИПЕ гимнастиката

19

Корепетитор

преди 7 години

Като се има предвид,че Раева е виновна за опита за самоубийство на момичето ,мисля че това е нормално...

18

потомствен левскар

преди 7 години

От това семейство ми се повръща.И от алкохолизирания и мъж , и от нейната безгранична злоба и алчност.

17

Анонимен

преди 7 години

Съвършено вярноОпитите за самоубийство не трябва да се рекламиратПоощряват подражателството у душевно болните хора.

16

Анонимен

преди 7 години

Абсолютен егоцентрик !

15

Како Илияно

преди 7 години

А ,къде беше твоята отговорност когато момичето се е нуждаело от подкрепа преди да полети? И престани да се мазниш на министъра и да го споменаваш под път и над път. Тази е като булдог- като захапе нещо няма спасение. Амбициозна и неинтелигентна женица с големи претенции - това си ти ,Раева.

14

Анонимен

преди 7 години

"Цвети пострада тежко след падане от шестия етаж през юни"---Скачане, т.е. опит за самоубийство. Не падане.

13

Анонимен

преди 7 години

Раева е родена под щастлива звезда. А с годините, все повече хубавее. Нека помага на Цвети да тръгне смело в новия си млад живот. А художествената гимнастика? Ами по-кротко. Не всеки е надарен с физиката на И.Раева да изглежда и да е вечно млад и свеж.

12

Анонимен

преди 7 години

От сем раеви ми писна

11

Амоняк

преди 7 години

(8) До АнонименМоже би от натиска на федерацията (колежките) е скочила.Затова СА ТЕ отговорни, не ние. Прав си, но нали знаещ в тази държава кой яде топа.

10

Нищо не знам

преди 7 години

Няма да се учудя ако тя е една от причините да скочи. Много неприятно поведение! Антипатична.

9

Бай Ганьо

преди 7 години

От загрижените за мен най-много се пазя!

8

Анонимен

преди 7 години

Не ми е ясно за какво трябва да сме отговорни? И защо федерацията(предполагам на държавни пари??) ще поема лечението след като само се хвърли ?!??!?!

7

Анонимен

преди 7 години

Nahalna slobna i vinovna e raeva zveti da ksje da tormosa ot raeva i saschto se e hvarlila no vs schte se putuschi jalko sa zveti samo

6

Гошо от почивка

преди 7 години

Абе така и не стана ясно защо се хвърли през терасата Цветенцето!!! Някой има ли инфо?

5

щщд

преди 7 години

Всеки от нас се сеща за няколко известни личности в костюми,от които не може да се вземе думата и разбират от всичко. Де късмет,да изберат някоя по широчка тераса от осмия етаж нагоре...Пък,смятам,ще организираме една подписка да ги сглобим по-късно.