74

Анонимен

преди 7 години

ae stiga s taia ovca

73

българин

преди 7 години

Браво Цветенце, да се възстановиш напълно !

72

Kit

преди 7 години

Много готина

71

Мен

преди 7 години

Изписана не значи нищо. Тепърва момичето ще се сблъска с тежката рехабилитация и последиците от слаба имунна система без далак. Дано да успее. По каква пътека я лекуваха не разбрах, другите си тръгват само защото свършва пътеката

70

Анонимен

преди 7 години

Бизотговорно се рекламира самоубийство.Хората в депресия са склонни да подражават.Момичетата, които я последваха, нямаха нейния късмет

69

Анонимен

преди 7 години

Папарашко е да се рекламира самоубийството

68

Анонимен

преди 7 години

Стига с това " красивата Цвети"Момичето е страдало и посегнало на най- скъпото - живота. Ако беше грозничко , пак щеше да е жалко.Всъщност не всички красиви момичета са разглезениТова си е тежка депресия.Дано започнат да я лекуват

67

Анонимен

преди 7 години

Всички трябва да се преклоним пред генерал Борисов който спаси гимнастичката и гради държавата. Затова всички на изборите да подкрепим нашия водач!

66

Съчуствие

преди 7 години

Много красива, със Силна воля и с Много успехи! Но повод за всички статии за нея след 14 юни е осъществения опит за самоубийство!което генерира изключително лош пример за останалите и лош спомен за себе си.Дано се оправи бързо и напълно, но моля ви, не я показвайте публично в тази и светлина и по този повод, защото нито ние, нито тя имаме нужда от това.

65

Стар Българин

преди 7 години

Моето Момиче! Да си хива и здрава и ти стискам палци да се възстановиш!!!От 40 години съм в чухбина, но твоята съдба ме трогна много! Дръж се, моята малка!!!!

64

18

преди 7 години

НЕ СЪМ ЧУЛА НЯКОЙ ДА СЕ Е САМОУБИЛ ОТ ЩАСТИЕ.ЗНАМ,ЧЕ КОЛКОТО САМОУБИЙЦИ СЪМ ВИЖДАЛА,КОИТО СА ОСТАНАЛИ ЖИВИ,ВИНАГИ КАЗВАТ,ЧЕ СЪЖАЛЯВАТ ЗА ТОВА ,КОЕТО СА ИЗВЪРШИЛИ,НО СЛЕД ВРЕ ПОВТАРЯТ,ПОТРЕТВАТ ....ОПИТА,ДОКАТО УСПЕЯТ.

63

Анонимен

преди 7 години

До asparuhАбе *** какво е похарчила здравната каса за момичето или за нас.Всеки ден я източват докторите за щяло и нещялоДокторите я източват, източват я заради някаква самоубийца, а болни деца умират защото няма средства.

62

Анонимен

преди 7 години

Толкова много хора имат нужда от лечение и деца умират ежедневно пореди липса на средства, а от здравнатра каса източват пари да спасяват самоубийци.

61

asparuh

преди 7 години

Абе *** какво е похарчила здравната каса за момичето или за нас.Всеки ден я източват докторите за щяло и нещяло

60

Анонимен

преди 7 години

Ако не беше намесата лично на генерал Борисов, Цвети едва ли щеше да оживее.Затова всички трябва да сме му благодарни.

59

Анонимен

преди 7 години

До Блокиран в ДневникАко аз полудея от любов и изпочупа два джипа, кой ще плати?Направи го с твойта кола - потроши джиповете с колата. Тогава ще плати застрахователната компания с която имаш здравна застраховка.

58

Анонимен

преди 7 години

До Блокиран в ДневникТя не е искала да натоварва здравната система а да напусне Земята

57

Анонимен

преди 7 години

До анонименКой плюе бе, тая ни я навират от месеци, през това време колко хора измряха или бяха докарани до отчаяние от мизерията и безработицата, а тя скочила от балкона заради някаквъв футболист и ни проглушиха ушите с нея.

56

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Винаги съм раздвоен, когато трябва да коментирам самонаранили се хора. От една страна ги съжалявам и искам да са добре.От друга страна чисто прагматично : те са взели решение да ни натоварват здравната система и трябва ли здравната каса да им поема разходите, предизвикани от тяхната глупост.Ако аз полудея от любов и изпочупа два джипа, кой ще плати?

55

ВИЖДАМ

преди 7 години

Карат ви да се прекланяте несъзнателно пред неосъществен опит за самоубийство, защото момичето е красиво, или с определени успехи! А вие сте готови да го приемете несъзнателно, щом не знаете мотивите за него, които неслучайно се крият.А това, че е оздаряла въпреки волята си да се самоубие, не я прави успяла, а точно обратно!Ако тя има воля и държи на избора си - ще повтори опита пак! Ако не го направи, то или няма воля и/или не знае какво иска!