29

Анонимен

преди 7 години

Кой го казва?Човека с най-голямо влечение от диктатори!

28

до 35

преди 7 години

да започва цирка.

27

Бакъря

преди 7 години

А дали тази безскруполна жена ще вземе със себе си бутилката със скоч и точилката,с която налага Бил,ако не дай си Боже стане президент?

26

Анонимен

преди 7 години

abe predi 30 godine e bila Hiraiika-Prewvazhodnaia, sa e Prevazhodnaia_Babunia-Hilariunia

25

Анонимен

преди 7 години

тая е облизала толкова диктаторски з***дници че вече не помни повече от 3 минути какво е правила

24

Анонимен

преди 7 години

В света има само един диктатор и това е САЩ, който разпорежда със сила на хората как да живеят, разделя държави, сменя с цветни революции законно избрани правителства, които не приемат диктатурата на САЩ. Клинтън е представител на такава умърсена в бивша Югославия и в близкия Изток, Северна Африка, Южна Америка и източна Европа диктаторска фамилия. Искрено се надявам скоро да настъпи края на тази световна демагогия две продажни фамилии да се разпореждат в цял свят.

23

bluesky1

преди 7 години

Килъри или Тръмп?.... Престъпник или Клоун...все пак, по-добре второто...

22

Анонимен

преди 7 години

Интересно, как то но създава работни места тая леличка? С максимално съсредоточена медитация? Цяла да се концентрира върху това, да.

21

Абе,

преди 7 години

Английската кралица диктатор ли е? Колко години е на трона?! А папите диктатори ли са?!

20

ф 15

преди 7 години

Когато си диктатор след 8 та година почваш да правиш грешки .Хитлер на 8 година напада СССР ,Путин нападна Украйна и се изложи в целия свят ,Ердоган сложи на всички жени в Турция забрадки и стана омразен ,Меркел пусна всички терористи в Европа. Затова ,след 8 г като Обама айде по живо здраво .Какво ли би направил и той ако беше като Рузвелт дето управлява и той диктаторски ,най -много да подари на Русия цяла изт Европа.

19

г

преди 7 години

Диктатори са хора,които управляват повече от 8 последователни години .Такива днес са Путин ,Ердоган ,Меркел .

18

еделвайс

преди 7 години

Диктатори?! Какво значи диктатор?! Човек, който е начело на държавата, и в тази държава цари ред, порядък, законност и дисциплина - това ли е диктатор?! Ако да- значи тази дума е символ на нещо хубаво. Какъв е проблема на някого от някъде си?!?!?!?!?!

17

Анонимен

преди 7 години

Троцки р ЕВРЕИН.Това е истината ,защо да е Грешен ход

16

Анонимен

преди 7 години

Goljamata istiri4na baba ot usa slobna bie maja si a toi gotin no se pobolja ot taja veschtiza hilari podobna na baba lili. I baba jaga

15

Мильо

преди 7 години

Помисли си за здравето бабо Хили,защото си заприличала от алчност и властолюбие на пенсионерка в напреднала възраст.В това си здравословно състояние,не ставаш дори за домоуправител.

14

Анонимен

преди 7 години

Тази вещица преждевременно ще отупа койрука и ще пукяса ,защото Господ си обича творението-хората и си знае работата ,затова Бог няма да допусне тази змия Клинтън да стане президент на щатите и да подпшали третата световна ядрена война и да затрие планетата

13

Анонимен

преди 7 години

ТАЗИ ЕВРЕЙСКА ВЕЩИЦА ХИЛАРИ КЛИНТЪН НА ПОСЛЕДНИЯ СИ МИТИНГ В КЛИВЛАНД -ОХАЙО ПОЛУЧИ ТЕЖЪК ПРИСТЪП НА КАШЛИЦА И СЕ Е НАЛОЖИЛО ЗА ПОЛОВИН ЧАС ДА Я ИЗВАДЯТ ОТ ЗАЛАТА .КАТО И ПРЕМИНАЛО ВЪПРЕКИ ,ЧЕ ХИЛЯРИ СЕ ОПИТАЛА ДА СЕ ПОШЕГУВА С ТОЗИ ЗДРАВОСЛОВЕН ИНЦИДЕНТ И ДА ГО УМАЛОВАЖИ КАТО КАЖЕ ,ЧЕ ИМА АЛЕРГИЯ КЪМ ТРЪМП,ВСЕ ПОВЕЧЕ АМЕРИКАНЦИИ И МЕДИИ СЕ ПИТАТ ДАЛИ ИЗОБЩО ХИЛАРИ КЛИНТЪН ЩЕ МОЖЕ ДА СИ ИЗПЪЛНЯВА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТ АКО БЪДЕ ИЗБРАНА.

12

Анонимен

преди 7 години

леко с кашлицата бабо да не ритнеш камбаната овреме. тръмп и той на 1000 години, такива старци кандидат президенти не помня нямат ли по млади там, тия няма да доживеят до края на мандата си.

11

Фючо

преди 7 години

До БългаринаЕ ти пък!Не си ли забелязал как омекнаха и колко хрисими стана тея "соросогади" откак Хилъри почна да диша прахта след Тръмп според социолозите?Те имат влечение само към финикийските знаци и тоя които е на власт!Не ми се мисли ако Клинтън изгуби изборите как тея "соросогади" ще се нахвърлят върху нея да я разкъсат като бесни кучета

10

д-р

преди 7 години

След мозъчното сътресение на Х.Клинтън през декември 2012, има обосновани подозрения, че тя страда от деменция. Хилъри страда от дефицити на паметта, неконтролирани конвулсии и затъмнено съзнание.