8

анонимен

преди 7 години

не забравяите че от косово доидоха убииците на полицаите в македониятова не е дьржава а развьдник на тероризьм наркотици проституция и ам базаза капак

7

Тони

преди 7 години

Понеже в ЕС са малко престъпните елементи от Близкия Изток, Магреба, бившите срани от Източния блок и всякаква друга *** нека и тези ги пуснат та да им доразкажат играта!

6

Карл Маркс

преди 7 години

Ми пранило, с кои омипотказват на турците за някакви 7 условия, ако ще пускат косоварите и те с неизпълнени 2

5

КК

преди 7 години

Виж, от нашите турци не мога да се оплача, поне от тези в градовете. Всичките, които познавам са точни хора. Там обаче, където достигнат критична маса, и те си позволяват волности. Въпреки това, не можем да ги сравним с албанците в Косово и Македония, нито с т.нар. бежанци.

4

КК

преди 7 години

Защо ги признахме на времето тези? И те са като другите мюсюлмани: където ги има - само проблеми.

3

не

преди 7 години

Косово е измислена и създадена от САЩ те там имат голяма военна база тази страна се ръководи от бивши терористи и бандити,и влизането без визи в ЕС на такива лица ще е поредната грешка под натиск на САЩ.

2

Анонимен

преди 7 години

До колкото разбирам са им отказали да пътуват безвизово. Значи *** от Афганистан може без виза, а същата от Косово не може!? Интересна логика

1

дц

преди 7 години

Шиптърите се надяваха да "ограбят" и Черна гора с надеждата, че Европа не ще реагира на този безпредел!Е, не ги огря!!!!!