38

НЕЛИ

преди 7 години

ХАРЕСВА МИ ИЗКАЗВАНЕТО НА ДЖАМБАЗКИ ,АБСОЛЮТНО ПРАВ Е- ТЕЗИ ТАКА НАРЕЧЕНИ БЕЖАНЦИ АЗ ЩЕ ГИ НАРЕКА-БЕГЪЛЦИ ТЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ СОЦИАЛИЗИРАТ С ЕВРОПЕЙЦИТЕ,ЗАТОВА НЯМАТ РАБОТА ТАМ В ЕВРОПА

37

фактите:

преди 7 години

Ако бяхме приели Турзия в ЕС, сега нямаше да сме "първата държава", в която влизат джихадистите.То не може и не става така:" хем ....в ръка, хем душата в рая".

36

момчил

преди 7 години

За гена на българина напишете в Гугъл и ще останете изненадани.Италиански учени правиха изследване и констатираха,че гените ни са 95% чисти и нямат нищо общо с турските!Навремето хората са си държали на вярата и не са се женили за турци!Така,че си направете ДНК тест да не се окажете българи!О-о-опс!Май развалих вечерта с тая новина на мнозина дето се турчеят!Сори!!!

35

Анонимен

преди 7 години

Pobalgareniq Rom o6te li trie i blokira Komentari tuka

34

ф

преди 7 години

Да изметем тумора на прехода- АТака и ВМРО.

33

Анонимен

преди 7 години

Под всяка статия касаеща България, все едни и същи турски мacтии.Само като им чета пpocтотиите и лъсва, че са платени турски ***. Не вярвам, че 28 е равно на 1. турция няма бъдеще. Цяла.На парчета, може би.

32

Анонимен

преди 7 години

*** верно ли Джамбаза е скатал службата? Ако е така на какъв патриот се прави? Във времената когато това беше израз на патриотизъм, когато да целунеш знамето и да кажеш"заклех се" беше част от възмъжаването тоя се е скатал? Е, с какви очи излиза отпред и апелира за неща от които той се е скатал? Такива "патриоти" ли да следваме? Пример дай Джамбаз, пример, а не голи слова!

31

сминдух енд чесън

преди 7 години

Господин Джамбазки,изброените категории и още един куп други ценни за цивилизования свят професии ,у нас са оценени все едно са врагове на народа.Обратно един куп безмислени хора и протежетата ви сте се самооценили по един абсурден начин .Надявам се повече българи да разберат този факт и с общи усилия да го поправим.

30

Какво

преди 7 години

Има ли патриоти в България

29

Анонимен

преди 7 години

Джамбазки, който благодарение на Цветан Василев и Бареков по случайност стана евродепутат, е също толкова псевдопатриот и ***, както и Волен Сидеров. Красимир Каракачанов - с агентурното име от ДС агент "Иван" и другите пишман националисти, се чудят какъв повод да измислят да се правят на загрижени за България. *** отпадъчни мазни са ВМРО, издържат се от рентиерството по "Пиротска", където им е централата и от глупостта на средния българин, когото плашат с бежанци, с марсианци и др. под.

28

Анонимен

преди 7 години

Щоне взехте и Волен бре Гелее,можеше да го изграете по добре положението,щяхте да платите на тарамбука да бушонира Сидер ага,така филма щеше да е по истински,пък и АТАКА има нужда да привлече още някой друг сиромах

27

Петьо-Еврей

преди 7 години

Аз ще гласувам за вмро и всички българи го съветвам този избор!!

26

Анонимен

преди 7 години

Основни белези на национални предатели-винаги са със черни дрехи и лоши погледи,дезертират от военна служба но за пред хората апелират за такава.Казармата е хубаво нещо но друг да я кара -Ангел Джамбазки.Също така силен белег на националистите са и еничерските им продажни фамилии,като Джамбазки или Каракачанов

25

маде ин Булгари

преди 7 години

Вас изобщо не ви интересуват бежанците! Основната ви цел е да начешете вродената си ксенофобия и да се самозадоволите, този път срещу всички бежанци. Задръстени сте от средновековните си и ориенталски предразсъдъци. Отдавна сте се откъснали се от европейския хуманизъм и от европейската култура. Ударили сте го на примитивен фашизъм, див и варварски расизъм и подклаждате дискриминация спрямо хора от различен произход и различни възгледи! С тази своя нагласа сте стигнали до достойна за вас позиция възможно всички последни места в Европа.

24

Анонимен

преди 7 години

Ангеле Бий си два шамара щот ти им ги закара там тарамбуките,ти Бойко и оня с другата еничерска фамилия

23

Каузар

преди 7 години

Трябва да се почне от "българския" политически к.енеф. Другото после е лесно, нпо-рки, "бежанци", "роми"... и всякаква друга гад, сами ще избягат.Когато организмът е оздравее и е си възвърне имунитета, вируси, бактерии... се изнасят сами по спешност.Тъй че Джамбазки да не ни насочва в глуха улица.

22

Анонимен

преди 7 години

Основни белези на национални предатели-винаги са със черни дрехи и лоши погледи,дезертират от военна служба но за пред хората апелират за такава.Казармата е хубаво нещо но друг да я кара -Ангел Джамбазки

21

K.Коцев

преди 7 години

Стига сте писали глупости от рода на минал ли е г-н Джамбазки през военна служба - това няма никакво отношение към въпроса с бежанците?! А те ДЕЙСТВИТЕЛНО НЯМАТ МЯСТОне само в малка България,а и в Европа ! Меркел така яко се издъни с тия имигра нти,че й е малко отстраняването от политиката въобще! Тия мъжаги идват за да живеят наготово,да грабят,да убиват,да изнасилват жените и дъщерите ни,да налагат своята идиотска идеология,не се съобразяват с нашите порядки и обичаи!И трябва да ги тър- пиме?!

20

Джамбазлък

преди 7 години

Геле ,липсва ти чевената топка на нослето,след протеста слагай перуката щот има оферта за клоун на Мак Доналдс.Смешен си Гелее,даже нелеп

19

Анонимен

преди 7 години

Трябваше да извикат и кросталина с тях за по достоверно