65

смешко

преди 7 години

Ало нобелистите,за гена на българина напишете в Гугъл и ще останете изненадани.Италиански учени правиха изследване и констатираха,че гените ни са 95% чисти и нямат нищо общо с турските!Навремето хората са си държали на вярата и не са се женили за турци!Така,че си направете ДНК тест да не се окажете българи!О-о-опс!Май развалих вечерта с тая новина на мнозина дето се турчеят!Сори!!!

64

До славянин

преди 7 години

Ние сме племе??? А вие какво сте??? От колко време съществува България? Преди Османското (Турското) Владичество сте били във Византийско Владичество! Продължавай така, както си я захванал комшу, може и да ти датат и на теб нобелова награда за твоите мисли...:-):-):-):-)

63

до 99 от славянин

преди 7 години

От истината за вашето племе винаги печеля, в което няма никакъв расизъм!

62

славянин

преди 7 години

И Тесла няма нобелова награда ама е световен гений и изобретател, за който целия свят знае и даже още не може напълно да проумее разработките му, а за двамата анадолци никой даже и не е чувал! Нобеловата награда се е обезценила до награда от Евровизия!

61

До славянин

преди 7 години

Голям расист си значи:-), браво на теб:-) Питам от любопитство, печелиш ли нещо от това???От Едирне

60

славянин

преди 7 години

Много странно как така Европа пуска ненобелистка България без визи, а нобелисткия анадол не го пуска!?

59

до 94 от славянин

преди 7 години

До освобождението цели български села бягаха в Русия от анадолските диваци!

58

до 87 от славянин

преди 7 години

Не му викам аз на това компютър, а специалистите! А замяната на зъбни колела с електронни лампи не става така както я мислиш ти!

57

до 88 от славянин

преди 7 години

Има изобретатели, които са дали ключов тласък в развитието на определено област на науката и такива с нобелови наградир които не са дали нищо! Щом на черния му дадоха нобелова награда трябва да ти е ясно каква стойност имат въпросните награди! Никаква! Ама мозъкът ти е обрязан и затова не можеш да си правиш елементарните изводи!

56

славянин

преди 7 години

Един световно известен ненобелист струва много повече отколкото двама световнонеизвестни анадолски нобелисти!

55

до 88 от славянин

преди 7 години

И какво точно са дали твоите двама анадолски нобелисти на света!? Май и ти не можеш да отговориш! Май каквото е дал и черният правоверен нобелист набеден за президент на ''башдемокрацията''!

54

до 84 от славянин

преди 7 години

Няма нужда някой от тях да е нобелист, за да е дал важен принос в развитието на човечеството; и вашето правоверно негро е нобелист, ама какво е дало за развитието на човечеството!? Абсолютно нищо, както и двамата анадолци! Изпиши в гугъла ''23 велики открития на българите, които ПРОМЕНИХА СВЕТА'' и ще ти излезе всичко в подробности и в снимки!

53

до 79 от славянин

преди 7 години

Шестият сърдечен тон е първото голямо откритие на българската медицина на XX в. Негов откривател е проф. д-р Иван Митев.Проф. Димитър Чернев е учен и изобретател със забележителни постижения в областта на космическите технологии, магнитните носители, лазерната техника, новите енергийни източници. Той е създател на първия в света слънчев хладилник на основата на природни зеолити.

52

до 79 от славянин

преди 7 години

Главният конструктор на първия в света транспортен пътнически самолет "Douglas DC-3" е българин. Неговото име е Асен Йорданов. Прадядото на телефонния секретар е изобретение, създадено от Асен Йорданов. Телефонният апарат Джордафон, изобретен от него, е имал секретар и е давал възможност за конферентна връзка.Много малко хора знаят, че двигателите на лунния модул Орел са разработка на българина Иван (Джон) Ночев.

51

до 79 от славянин

преди 7 години

Първият електронен, непрограмируем компютър е изобретен от Джон Атанасов - американски физик, математик и електроинженер от български произход.Първият дигитален ръчен часовник е изобретен от българския инженер и изобретател Петър Димитров Петров.Българският физик Георги Наджаков открива фотоелектретното състояние на веществата, с което вписва името си в световната история на физиката и техниката. Светът признава огромния му научен принос на 22 юни 1937 г, когато изобретява фотокопирната машина.

50

ТурчиHa

преди 7 години

"По негови думи недоверието към президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган в Брюксел расте."И кой му пука за недоверието към Р.Т.Ердоган в Брюсксел, А в саудитска арабия, недоверието към папата си остава голямо, клонящо към 0.смешници. На Турция не и трябва ЕС и НАТО, Ердоган ви върти вас на малкия си пръст, докато си развиса външната политика. до 3 години Турция ще се присъедини към ШОС.

49

до славянин

преди 7 години

от каде си сигурен направи си днк тест може и да имаш нещо турско знаеш за тези 500 години какво ли нее ставало бе пислик

48

Аз

преди 7 години

Ниот сега , нито никога !

47

до 70 от славянин

преди 7 години

Аз съм славянин, май си неграмотен!? Скривай се в смрадливата си анадолска *** че разнасяш зарази!

46

до 71 от славянин

преди 7 години

Славяните от Югославия ходеха без визи по цял свят след Втората световна, не само в Германия! А днес славяните от няколко държави ходят без визи в Европа за разлика от вас анадолците!