14

бобо

преди 7 години

В средновековието имало един кардинал , който плащал пари на престъпниците да хвърлят камъни по неговата карета и да стрелят по нея само и само да изглежда уж много свят в очите на простолюдието , как ви се струва дали това има общо със многото главорези които биват ''спасявани'' директно от африканските брегове и карани с десетки хиляди точно в Италия ?Дали пък тези мигранти няма да се разбеснеят и да подгонят Франциск и той да стане светец още приживе като се изкара страдалец и мъченик ??????

13

Хейтър Тролев

преди 7 години

Ха ха ха Това със светиите е жива подигравка с проповядваното от Библията , да не говорим за папата и цялата свита от алчни и развратни кардинали. Свети Петър бил райски ключар , и преди него не са заключвали рая?! И защо го заключват ,ако е толкова хубаво душите ще си стоят и на отворени врати.

12

Анонимен

преди 7 години

Журналистът Кристофър Хитчинс описва добре Агнес Гондже Бояджиу/майка Тереза в СМИ/ Тя ни върна в средновековната църковна корупция, продаваща индулгенции на богатите, проповядваща смирение и търпимост на бедните. Тя не бе приятел на бедните, тя бе приятел на бедността. Любимата и фразаСтраданието е дар божи./Търпи и ще си спасиш душата, по Ботев/ Помните хита на прехода гладната стачка /за мизерните неплатени заплати/.Е, папата просто не разбира, че 1989 е отминала епоха. Най-мрачната в човешката история. Иде време разделно, папа.

11

Анонимен

преди 7 години

Да канонизира и Боко Тиквата, защото според него българите се видели в пари.

10

Анонимен

преди 7 години

Вещица, медийна звезда, крадла, диаболична физиономия, манипулаторка - светица?!?

9

Анонимен

преди 7 години

През 21-ви век трябва да се канонизират хора, които се борят с корпорациите и лобитата им в държавната власт. Това се нарича модерна църква.Защото бедността произтича от тях в днешни времена.

8

А са де???

преди 7 години

Според днешните разбирания Дева Мария не само, че не е дева, а по същество е майка заместител.

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7А дали пък причината за увеличаване на неграмотността и бедността не е в увеличаване на населението? Преди 30 години в Афрака имаха по 15-20 деца от които оцеляваха 5 или 6, а сега пак раждат по толкова, ама оцеляват поне 10 и съответно ето ти 10 нови напълно неграмотни и бедни. А преди 30 гадини щяха да са 6, останалите 4-*** нямаше да доживеят до пълнолетие.

6

Анонимен

преди 7 години

През 1979 получава Нобелова награда за мир за подетата работа в борбата за превъзмогване на бедността и страданията, които също представляват заплаха за мира. През 1983 британския Орден за заслуги. През 1992 г. ЮНЕСКО ѝ присъжда награда за мир за приноса ѝ в образованието.Резултат - бедността в света се е увеличила рязко последните 30 години, както и броят на неграмотните. Немалка заслуга за това има и майка Тереза. Е, и Ирина Бокова от Юнеско.

5

Нищо ново

преди 7 години

Агнес Гондже Бояджиу/майка Тереза/ и Мисионери на милосърдието предоставят некачествени грижи, като са заинтересовани най-вече от покръстването на умиращите в католицизъм, и използват даренията за мисионерска дейност, вместо за подобряване на здравните грижи. Бояджиу внушава че всяко страдание - мизерия, глад и болести без значение - е дар божий и пречиства душата за рая. Ловко , нали, познато?Болезнени, но необходими реформи, ще изведат РБ към капиталистическия рай. За всеки банани на корем!

4

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли в Индия какви невероятни гета има? Аз не бих се доближила до тях, пък какво остава 50 години да живея и да се грижа за тези хора! Така, че жената определено си е за канонизация!

3

Лицемерие без край

преди 7 години

Майка Тереза организирала болници за бедните в Индия, никога не се е лекувала в тях. Скромност, предпочитала е швейцарски клиники. Така и нашите патриоти от елита/върхушката, борят се с болезнени реформи за качествено здравеопазване и образование, но децата и внуците им щъкат по САЩ и ЕС.Колко си приличат с майка/мащеха по-точно за бедните/ Тереза.

2

Таню

преди 7 години

До АнонименAлбанскатa кукувела е била редом до най-отхвърлените парии в Индия - прокажени, слепи, хора с гангрени и т.н. Барай се ти, Цанко, по шкембето и пцувай радиоточката!

1

Анонимен

преди 7 години

Че чак и по канал 1 дават директно тая гнусна католическа пропаганда.Стига глупости , какво го интересува българския народ тая албанска кукувела?