50

Анонимен

преди 7 години

Полша е с голяма територия и с висок брутен продукт, така че може да приеме поне 1 милион бежанци. Всъщност в Полша няма бежанци в момента.

49

Анонимен

преди 7 години

Туск,Юнкер,Барозу,Меркел и оня дето прилича на погребален агент,трябва да бъдат съдени в Страсбург за престъпления срещу човечеството.

48

Анонимен

преди 7 години

До ЦИК до "новинарИ това го има. Но ако прекалено много се разминат реалните нагласи на избирателите и официалните резултати, може и бунт да има. Очаквам избирателите да кажат на лудата кукла на конци да си взема всички рейпфуджийс със себе си да и се се праждоса където и да е, само да е достатъчно далече :) А последните масови зулуми на горките брадати гости, дори не са отразени от медиите. Чашата прелива. Да видим какъв ще е резултата.

47

ЦИК до "новинар

преди 7 години

В Германия, електронно ли е преброяването на гласовете?Щото нали знаеш - не е важно кой как гласува, а кой как "брои" гласовете.

46

новинар

преди 7 години

От днес започва серия от важни гласувания в Германия. Следете ги. Най-вероятно германския народ ще предостави сметката на меркелица, да си плати за безрасъдството. Латерните, повтарящи глупостите й, по другите държави ги чака същото.

45

Анонимен

преди 7 години

Emi, dade no nali sa bratia po vsichko

44

outlaw

преди 7 години

Ердоган се справя добре ама тиквата с неговата бизнес диплома от елитен университет докато се усети да цоца за него и в полза на БГ ще стане 3020 година. Иначе турчина си е търговец мазен при това

43

outlaw

преди 7 години

EEEEEEEE хора всичко е бизнес нищо лично това се опитват да ни кажат ама Вие още не сте ли го разбрали

42

евродебил

преди 7 години

Еми, СА, Катар, Кувейт, ОАЕ... все богати, мюсюлмански държави, в съседство на конфликта имат голям "капацитет" да приемат братята си едноверци.

41

нормален

преди 7 години

Мигрантите са божията благодат която ще засели тези прогнили от скверн земи и ще постави началото на нова цивилизация....................................500г. сме били "облагодетелствани" от тая "цивилизация", тъй че ади нема нужда.

40

Анонимен

преди 7 години

Хаха, Германия и Франция казват, че не искат ТТИП, но Туск ще преговаря, защото на него му плаща САЩ. ЕС винаги е бил лицемерен, но сега вече е и смешен. Комисията, която е основният екзекутивен орган не работи за Европа, а за САЩ. В същото време, глобяват Епъл, защото толкова са закъсали за пари, че не знаят на къде да се обърнат. И всичко това, защото господарите наредиха да спрат да търгуват с Русия, която е основен търговски партньор на Европа от векове. Пълен абсурд.

39

Iluzi

преди 7 години

Gnusna laja na ep...molovete, hotelite i restorantite v eu i uk sa prazni i jadni za klienti, za trudova sila...spravka v turisticheskite saitove i v saitovete za pokupki i naemane na hoteli, kasti, apartamenti, vili, campingi...

38

Анонимен

преди 7 години

До Питаща 60 бежанци. Ти как го тълкуваш това? Хубаво или лошо говори за Китай?

37

Анонимен

преди 7 години

Баси, оттървахме се от социализма за да се нахендрим а още по *** строй - либерален Европейски Съюз.

36

Анонимен

преди 7 години

Мигрантите са божията благодат която ще засели тези прогнили от скверн земи и ще постави началото на нова цивилизация.

35

Анонимен

преди 7 години

Shtom Katar i Kuwait saud.Arb. negi jelaiat i to poneje se pritesniavat za sigornosta v stranite si .Prestavetesi kakvo badeshte ni chaka.

34

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИ като сме с отрицателен естествен прираст, дай да вкарваме в страните си хора, които никога няма да се интегрират, които ненавиждат нас и начина ни на живот. Пък току-виж почнали да ни гърмят, да режат главите и да ни изнасилват жените и дъщерите. Виж какъв бум на изнасилванията има в една Швеция. Оправданията с отрицателния естествен прираст важи само за пред безмозъчните толерасти.

33

до рети

преди 7 години

Изобщо не трябва да ги приемаме в България, не да ли изпълняват условия или не. Те са мюсюлмани и да си ходят при техните си.Ако имигранти са християни и са в техните страни ще са обезглавени. При тях няма толерантност, криворазбраната толерантност.

32

скоро

преди 7 години

Ви я съзнавате ли какво означава това признание за България?че ни чакат тежки дни хора ни я сме предадени.

31

Анонимен

преди 7 години

Те и тези са предостатъчни, за да закопаят Европа. Ако не се екстрадират поне две трети, тази цивилизация е на смъртно легло....