69

Анонимен

преди 7 години

Чета коментари на много българи които са влюбени в Америка,даже говорят като патриоти едва ли не родени в Тексас. Иска ми се да знам,какво е направила САЩ за вас? С какво е подобрила живота ви? Наистина ли сте толкова много наивни,за да си мислите че на тях им пука за вашата малка и бедна страничка от която те се възползват когато им скимне. Тяхната политика командвана от частни корпораций,е жестока и агресивна към всички които им се опълчват. Спрете да им се кланяте като роби

68

да

преди 7 години

ахахахаха.. мишката САЩ щяла да измете хилядолетия Китай от картата на света.. хахахахахахаха.. Китай не помни колко такива временни недоразумения като САЩ е надживявал през холядолетията

67

Брaнник

преди 7 години

жълтите сaми си копaт гробa, цялaтa история нaливa водa в мелницaтa нa Тръмп, който просто ще измете китaй от кaртaтa нa светa, a къде ще го изхвърли остaвям нa въобрaжението ви руски прЕ(д)aтели...Слaвa СШA, Слaвa Укрaiни! ВСУ зaпочнa мaщaбни мaневри, aмa що ли ви го кaзвaм вие си знaете хaхaхa

66

Голем смех

преди 7 години

Ама много са изостанали тези китайци. Не знаят ли, че робството в Америка е отменено преди 150 години, та пуснаха Обамата през входа на прислугата?

65

РККА

преди 7 години

по скоро като са видели колко е църен са го взели за Батмен на него за чий му е стълба....но ако дойде у нас при подобен гаф сите гербари ще му правят живи стъпалета в основа и ще е Цачева и Цветанов...че са яки и кокалести...

64

Анонимен

преди 7 години

Само атомна бомба може да заличи тази обида

63

Анонимен

преди 7 години

Когато Путин пристигне във Франция медиите пишат - френският президент се спусна по стълбите на Елисейския дворец да посрещне своя руски колега. А обамката китайците го пускат да влезе през задния вход и дори не го посрещат.

62

ха ха ха

преди 7 години

"След като президентският самолет "Еър Форс 1" се приземи на летището, се оказа, че няма стълба за Обама, за да слезе от самолета и да стъпи на червения килим. Наложи се той да използва резервен изход."Само кръглите *** си мислят, че това е резултат от лоша организация. Китайците се изгавриха жестоко с краварския добитъk. Впрочем добитъкът напълно си го залсужава.

61

Anonimen

преди 7 години

Браво на китайците посрещнали са го както заслужава!

60

Анонимен

преди 7 години

Хубава работа, ама Китайска.

59

Анонимен

преди 7 години

Голяма подготовка за срещата направиха китайците и накрая се из"*аха на пометеното.

58

Анонимен

преди 7 години

Китайците си мислят, че могат да нареждат на американския президент, това показва колко са неадекватни и глупави, явно имат комунистически порядки още.

57

славянин

преди 7 години

Кой всъщност е световно изолираният!? Май Обонго и страната на неограничените ***!? Когато хвърлям камъни по другия, накрая те падат върху собствената ти кратуна!

56

Какво ново?

преди 7 години

Обама винаги се държи необмислено в своите изказвания и постъпки, подобно на ***'ймуна в джунглата Ким

55

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 73като педро порошенко,нали?

54

7

преди 7 години

Bratushki ne smeshte sveta s manra: Putin vinovat,prosto negramotni pomoshtnigi na Abama ne znayat xubob ruski laf: A ti v nash sadik ne xodi.Za super gramotni prevezhdam A ti v nasha gradinka ne stupvayi!

53

Анонимен

преди 7 години

Obama se kateri bez pomosht. Ne znaeteli

52

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНапишете в Тубата "Мойте руки после Путина,," и ще разберете колко уважавано е джуджето-психопат и колко малко русофилските фантазии имат общо с действителността.

51

Анонимен

преди 7 години

А за Путин имаше 2 стълби (едната резервна).Истината е че всички вече се подпичкват с Обамка (не със САЩ) , и саудитците и китайците, а той се прай на неразбрал.Май наистина им трябва Тръмп за президент. Представяте ли си той какво би направил? Като няма стълба щеше да излети обратно и да им прати факс да го духат.

50

Анонимен

преди 7 години

Руският президент Владимир Путин ще бъде най-почетният и уважаван гост на на срещата на Г-20, заяви заместник-министърът на външните работи на Китай Чен Гопин.