33

Анонимен

преди 7 години

Мъри ще го препикае зверски. Никакъв шанс за Дри*ака.

32

АНТИДРИШНЯ

преди 7 години

ВСЕ ТАКА ПОЧВА И ВСЕ ДО НИКЪДЕ СТИГА!!!!!!!!!!!!!!!!!

31

Анонимен

преди 7 години

Само уникален срив може да донесе победата на Гришо, Мъри е леко уморен, но той принципно така си изглежда. Пак е на топ ниво, в момента е дори на едно ниво с Джокович.

30

Анонимен

преди 7 години

Жребия на Григор е абсолютно ужасен като за титла, трябва да мине през номер 1, 2, 3 и 6 от поставените

29

иван

преди 7 години

Браво на Гришо:)))преудолял е психичните проблеми.сега на пред:))

28

Анонимен

преди 7 години

до 30 Съгласен съм, Мъри може да стигне Джоко по точки по средата на другата година, но не може да се задържи на върха. Както казваш психически не е добре, а за да си номер едно изисква преди всичко това.

27

Анонимен

преди 7 години

Нашия в момента може да пребие всеки без Мъри и Джокович...да не забравяме и Надал. В 3 от 5 сета тия са невъзможни за нашия.

26

madness

преди 7 години

до 29: Ако Мъри бие Джоко на финала,разликата от 5500 става 2600.Наясно си предполагам,че точките се защитават.Демек Джоко трябва да спечели ЮЕс и още три мастърса + финалния мастърс на топ 8 играчите.Мъри дори да стане за кратко номер 1,няма ударите на Ноле.Просто Мъри е блъскач,който гони всяка топка и усвои няколко удара.С нервите не е добре,Лоренци можеше да води 2:0 сета снощи,но ... Смеех се на Нишикори преди 3 години,но къде е той,къде е Гришо?

25

Анонимен

преди 7 години

madness, разликата между Новак и Мъри в точките е огромна за да го сваля от върха. Ще му трябва на Мъри да Бие следващата година на поне 2 турнира и 5-6 мастърса за да стигне Джокович. Не че не е възможно, но Новак през това време трябва да спи.

24

куку

преди 7 години

Е как да го харесвам? По-млад, по-хубав, по...., по.... и най накрая пак по-.... Ами стига вече!

23

madness

преди 7 години

-Българино,това е лудост!-Това е Гри-шоооо !Много ми се иска да е така след 1/8финала с Мъри.Но да гледаме реално.Снощи Гришо биеше бекхенди,от които следва разстрел.Добре,че Соуса е играч на клей.Мъри е амбициран да гони Джокович и да го свали от върха.Просто Мъри надгради играта си последните години,макс да загуби първия сет.Дано Димитров покаже добра игра и си подобри сервиса,че много ще му трябва!

22

РККА

преди 7 години

Мъри е доста изтощен,снощи едвам си събираше акъла срещу италянчето,та нищо чудно нашия да му лепне едно 3/0 като на Уимбълдън преди 2 год.Ако бъдем безпристрастни Григор играе добре и има щанс да продължи още малко в турнира.На мен по ми е интересно как движи Дел потро с уайлдкард осмина финал и то след години отсъствие ето това заслужава уважение...

21

Анонимен

преди 7 години

do 21 И как го виждаш нашия да бие Мъри? Ти откачи ли? В 3 от 5 сета на турнир от ГШ? Аре малко по-сериозно, брат!

20

Ф.С.В

преди 7 години

Не ни занимавайте с тази персона - ***- не ни интересува!! направи ни за смях в Бразилия като избяга като пуберитет !!

19

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да направи, все ще се намерят кучета да му гризат пантофите!

18

Вие нормални ли сте?

преди 7 години

До АнонименНикой,който играе на клубно( порфесионално) ниво в индивидуален или колективен спорт,не играе за държавата си , а за клуба или себе си( името си). Стига вече с това какъв е,кой го спонсорира и за кой играе. На състезанието отива като Григор Димитров, а не като отборът на България. Правихте същата грешка с оня смешльо Кубрат,който се биеше за Зауерланд, а не за нас. Това,че е развявал трибагреници и подобни неща,само може да си манипулира зрителите с това. Той е наемник и толкова.

17

факт

преди 7 години

Казах ви ,лекето има страхотен шанс да спечели турнира .Мача с Мъри е финал преди финала.ако го вземе отива за купата.

16

Анонимен

преди 7 години

Както и да въртите и да сучете до името на Григор Димитров пише България и се намира нашия трибагреник. Може да не се изявява като баш националист, но когато Австралия му предлагаха да се състезава за тях отказа. Да не говорим, че винаги може да отиде да представлява я Казахстан, Азербайджан и т.н, но не го прави. Преди няколко години Казахстан изляха сумати пари за Каратанчева, която не ставаше за нищо и тояно когато я бяха хванали с допинг, та Григор ли да върнат.

15

Анонимен

преди 7 години

Всичко добре, ама е екипът му е много гнусен - все едно е н-кал гащурите

14

Анонимен

преди 7 години

Страхотна комбинация са Григор и Валверду. За 2 месеца, вече е на 1 победа от топ20. През 2017, до Уимбълдън ще влезе в топ10.