16

Анонимен

преди 7 години

До Ферман ДюзджеВ домовете за деца обаче Българчета няма, а само такива като теб-защо ли

15

Анонимен

преди 7 години

В Америка има стотици нападения над джамии и мюсюлмани. Съвсем в реда на нещата е да се притесняват, пък и американците не са женски полови органи като западноевропейците.

14

Един българин

преди 7 години

Ааа, няма страшно. Щото курбан байряма тази година се пада на 12-ти септември, така че никой няма да се уплаши.Американците са добре, да му мислят руснаците! Леле, леле, в Москва к'во чудо ще бъде, и Путин ги търпи тия?!?!? И не само че ги търпи ами им се радва май и ги поощрява!Чак 2006 година са въвели забрана за публични жертвоприношения на едри животни - на улицата, на пъпа на руската столица се лее кръв, представяте ли си?Че имало и зарязани заклани животни. Цивилизация... ама азиатска!

13

толерантен

преди 7 години

Има лесно - да забранят "честванията" на атентатите от 10.09., че да не се стресират мюсюлманите.

12

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

Ама то мюсюлманите нямат нищо общо с атентата от 11 Септември....

11

muncho

преди 7 години

До Turkis Forceи на 15/09 се връщаш отново в училище :)

10

До 16

преди 7 години

И сестра ти...хахаха

9

Анонимен

преди 7 години

Много българи са налазили новината за байрама...хахаха..сън не ги лови.

8

О'Нуф-Рий II

преди 7 години

До Turkis ForceАгресията НЕ Е гаранция за победа, а само за сблъсък.Спокойствието не е знак за слабост.А миролюбието не означава, че някой ще ту пуска задължително да му се качваш на главата.Агресивният ислям сам настройва света срещу себе си но, в свят се живее, свят не може да бъде победен.Така че, драги, яж пържоли, пийвай биричка и майната му на балалаху-балакбар.

7

От Кърджали

преди 7 години

Байряма е на 12 Септември на 11 е Арефе...... да бяхте си направили труда и да видите в Гугъл ***

6

България

преди 7 години

До Turkis Force Ей ,***, скрий се ! Голям си турски националист ,но в самата Турция такива като теб, за мое съжаление ви наричат българи и изобщо не ви приемат за свои ! И ако не си в час , а то си личи от всичките ти коментари ,аз българката да те светна,че тази година Курбан Байрам започва на 12.09 ,а не на 11.09 ! *** нещастен ,нито си турчин ,нито си българин ! *** долен !!!

5

Анонимен

преди 7 години

До 1Ами да, да не е новина за гейпарада че да ви интересува.

4

???

преди 7 години

Хората по света вече се страхуват 365 дни в годината, те се притесснявали от реакция срещу тях на 11 септември - ама айде моля ви, дръжте се мъжки...

3

Анонимен

преди 7 години

Защо мюсюлманите трябва да са в с трес? Че байрямът им се е паднал в деня, когато американците са си срутили кулите??? Да бе...

2

Анонимен

преди 7 години

и от какво точно са стреснати? когато взривиха кулите - близнаци и изтрепаха куп хора не се стряскаха,правеха се на мъченици.

1

Анонимен

преди 7 години

А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА