32

Анонимен

преди 7 години

Сега Ангелкова да се изтъпанчи пред медиите и да обясни колко процента е ръста на руските туристи, колко успешен е бил туристическия сезон и как българското черноморие отново е сила на пазара!

31

Великов Варна

преди 7 години

Еми всички *** не се научиха че по всички празници е така и всеки път ни занимават със едно и също,дали шест милиона искат да слушат жалбите и ревовете ох задръстване ................

30

Анонимен

преди 7 години

Еми хората отиват на нормално море с добра храна и приятно обслужване. А държавата на Мутрите по всякакъв начин им пречи, като прави изкуствени опашки по ГКПП-тата.

29

Анонимен

преди 7 години

Ако трябва да съм честен в Гърция е много по-добре от БГ. Почти за същите пари.

28

Анонимен

преди 7 години

Сливането на почивните дни не е полезно за икономиката . Халидики / не казвам Гърция понеже българите не стигат по далеч от Халкидики / е дестинация за масовия българин скътал малко парички и горд че излиза в чужбина за няколкото дни отпуснати великодушно от падишаха .Толкова може да си позволи .

27

Анонимен

преди 7 години

Само на Гърция си ходя. И си ми е екстра...

26

Анонимен

преди 7 години

До крайНе знам за кой "анонимник" става въпрос г-н Край, но по-жалки от нацианолните предатели защитаващи чужди интереси няма!

25

край

преди 7 години

До анонимника -ти си жалък човек.

24

Анонимен

преди 7 години

До ххх.....Дай извадка колко процента от българите могат да си позволят почивка в чужбина,!.....Ти и приятелите около тебе, ако не сте излизали в чужбина, не означава, че всички българи не могат да ходят в чужбина. И това "дай" ме навежда на мисълта, че си бил някакъв фактор преди 89-а година. Я ченге, я партиен секретар. Ще ти "дам", щом не можеш сам да намериш. Само през юни 2016-а с цел екскурзия и почивка в чужбина са били 183.9 хил. българи, с 30 хил. повече от миналата.

23

край

преди 7 години

Да това са последните българчета за които Гърция е още екзотика. Аиде стига толко видехте палми, маслини, портокали и маляки ядохте хтоподя и пихте рицина. Спрете да сливате празници и даже въобще ги махнете защото българите не ги ПРАЗНУВАТ а ги почиват в това няма грам патриотизъм.

22

Анонимен

преди 7 години

Патриоти българи ще празнуват Съединението на България в Гърция...

21

ххх

преди 7 години

Дай извадка колко процента от българите могат да си позволят почивка в чужбина,не ме занимавай с Русия !

20

Анонимен

преди 7 години

Живеем в свободна и демократична страна, всеки има право на избор, на море или в планината, в Гърция или Турция. Друг е въпроса, че това е национален празник и той е само на 6ти Септември.

19

Анонимен

преди 7 години

Малко бъркате. Точно баровците никога не се бутаме у масовката. Аз мога си почивам когато реша. Тези опашки са от хора средна класа, защото използват празниците. Така че русофилските особи да бар.т мечо и да гледат морето през крив макарон, както ние го гледахме преди 89-та....

18

Анонимен

преди 7 години

До ххх.................Нищо не бъркам ,*** !..............И бъркаш и лъжеш! В Русия през последните две години едва 5% са пътували зад граница, а 78% нямат задграничен паспорт. Новия руски посланик трябва да си смени троловете, че сегашните се занимавате единствено с долнопробна пропаганда, насочена към ниско интелигентнита аудитория.

17

Руска дезинформация

преди 7 години

До Анонимен..........Пазарна икономика регулира търсенето и щом има търсене цената скача..........Не ми говори общи приказки за пазарната икономика. Цената на тол таксата не може да скача до безкрайност. И не може да лъжете безогледно, че цената е 50 евро още от границата като на Солун се плаща 2,40. За справка от Ниш до Белград се плаща 6 евро.

16

ххх

преди 7 години

Нищо не бъркам ,*** !

15

Руска дезинформация

преди 7 години

До Анонимен.............Гърците сложиха данък магистрала 50 евро след границата и правят добър оборот..............Русофилите не можете да не лъжете. На Солун се плаща 2,40 евро. Изглежда не си пътувал никога с кола. Плащаш тол такси навсякъде. Някъде има и винетки-например Словения.Който е тръгнал да пътува, това няма да го спре.

14

дебел депутат

преди 7 години

Почивката на депутатите е само 1м и трябва да се мисли как да се увеличи ,също и заплатката че 3 хилки са малко.За простолюдието само минимална заплата трябва да взема-420 лв,все пак е криза.

13

Анонимен

преди 7 години

До xxx..................Кви почивки,почиват само тези на държавна хранилка,демек 10% от...........Нещо бъркаш България с вонящата *** Русия!