42

Анонимен

преди 7 години

"Дори на биохимично ниво се получават функции, които влияят на поведението, аргументира се той."Тоя *** така коментира биохимичните "нива", сякаш това са някакви светофари и блъскащи колички, които се виждат с очи и на които се правят статистики и анализи.

41

Анонимен

преди 7 години

R.I.P.

40

maz

преди 7 години

80-90% изгарания.По добре да не оцелеят

39

Анонимен

преди 7 години

С 80 % изгаряния няма да оцелее милата. Как се е гръмнала при такъв откаченяк!

38

nina

преди 7 години

Никаква любов не е това,този си е гаден психопат.Жалко за жената,ако оживee ще е чудо.

37

?

преди 7 години

Какви са тези психарски истории?Млади хора, внимавайте мнго и не вярвайте на сълзи, сополи.. особено ако ТОЙ или ТЯ не работят..Та ние сме вече около 80-те-(поне 20 двойки разведени познавам)не богати, но интелигентни..Не съм чувала нито от бившия ми съпруг,нито от някои други да "мъстят", дори не приказваме лошо едни за други- поддържаме тезата,че ВСЕКИ има добри и отлични качества.. но "звездите" са решили така: да видят "ще се справим ли"..Срещаме се при внуците и всеки се държи цивилизовано

36

Анонимен

преди 7 години

Така става, защото вече сме толерантни и търпеливи. Този мъж сигурно е проявявал неадекватността си, но всеки си мисли, че не го засяга. Освен това мъжете станаха много комплексирани и агресивни - независимо дали имат или нямат пари. Когато имат пари, ако жената не ги иска - лошо, смятат, че всичко им е позволено. Когато нямат пари и жената не ги иска - пак лошо - било заради парите. Няма угодия, брей!!! А пък изобщо не става дума за пари, а за самия човек, за нетърпими му характер.

35

...

преди 7 години

ПО-добре и двамата да си отидат от този свят..Какъв живот ГИ очаква, ако оживеят...Ще се самоубият ...Странно КОЛКО ЛАБИЛНИ са станали мъжете..НЕ МОЖЕ САМ!??? Ами това е психика на някакъв АРАБИН..."моя жена"" Някога жените се самоубиваха..СЕга работят, занят, че НЕ някаква "любов " е важна, а собствено благополучие и ако имаш деца- тяхното!МОЖЕ ли човек да ЗАВИСИ от нкг, когото обича?? Може, ако си БЕБЕ... НО възрастен, работещ човек и МИСЛЕЩ, ИНТЕЛИГЕНТЕН- НЕ!

34

Анонимен

преди 7 години

Само кото видиш лентата как е сложена и ти става ясно що за *** работят в МВР може и да са неграмотни.

33

Българин

преди 7 години

Ужасна трагедия. Дано се оправят и двамата.

32

MAKEDON

преди 7 години

Ah .. bre.... GEORGI zasto ja zapali i zenata. Ami... ne ti bese zal za benzinot. Da ja ostavese ziva ke si ja.... rabotea i pomladite od tebe.....

31

Анонимен

преди 7 години

Докога бензина ще се продава свободно.веднага трябва купуването притежанието и носенето на бензин и други подобни да мине на разрешителен режим.

30

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНякой, който РАЗБИРА може ли да обясни каква е тази схема с "неизвестения извършител". Даже престъпления в който извършителя е очеизваден са категоризирани с този израз----------------Извършителят на престъплението се доказва в съда.Полицията не повдига обвинения, тя търси следи.Ти като видиш два изгорели трупа, веднага ли си наясно какво се е случило?

29

Анонимен

преди 7 години

Как са им взели пръстов отпечатък незаконно ли са в болницата и лекарите и болните в затвора сега ако е незаконно, няма да лекуваме терористи .

28

Анонимен

преди 7 години

"Когато се върнал в офиса се залял и се отправил към нищо неподозиращата жена. След секунда обаче милият жест придобил различно значение, защото мъжът се запалил."Как така е било пълно с народ в помощението, а той се е отправил към нея и я е прегърнал, без никой да усети острата миризма на бензин? Бензинът се усеща от метри.

27

Анонимен

преди 7 години

Не знаех, че да се залееш с бензин е мил жест!

26

Анонимен

преди 7 години

Добре е да се научите да различавате психопатите и да избягвате отношения с тях, както лични, така и професионални.Убеден съм, че въпросния е показвал всички признаци на психопатия, но всички са го приемали за нещо нормално.Сега вместо да е в психодиспансер - завлече и себе си и един невинен живот със себе си ... и безразличието на околните има голям дял в това.

25

Анонимен

преди 7 години

Някой, който РАЗБИРА може ли да обясни каква е тази схема с "неизвестения извършител". Даже престъпления в който извършителя е очеизваден са категоризирани с този израз. Явно има някаква причина ?

24

хъ

преди 7 години

"дело срещу неизвестен извършител" - стига с тези нелепици.И трагичната случка е нелепа. Такова поведение е незряло.

23

Киро кофражиста

преди 7 години

Това се казва нагледно изобразяване на израза "от любов да изгориш"