33

Поправка

преди 7 години

Да се чете 11, а не 1! Извинения!

32

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1Да, разузнавачите въобще не са доносници. Доносник е бил татенцето ти - кой какъв виц казал за Тошо, кой не викал "Ура!". Разузнавачите работеха за България и за идеята. Много от тях дадоха живота си в мирно време и за тях никой няма да узнае.Някои са изгнили в джунглите на Мезоамерика, други - в Африка, трети са седели в зандани. А други тепърва ще ге хванат и унищожат, например нашите хора в Турция - българи и турци.

31

Анонимен

преди 7 години

комисията по досиетата няма право да върши такива нещано там са американски слуги и гледат да си изкарат коматчето щото друго немогат да правят- да са национални предателита шефа на щази - волф си житкаше по цял свяосвет и никой не го пипна - еле па в германияхората си гушнаха агентите и никой не изгоря- това е ккапитал трупан десетилетия само в окупирана държава може да се случи да се вадят досиета на разузнавачипросто тия мазници им е малко бесенето

30

Анонимен

преди 7 години

АМИ ЗА АГЕТ БУДА ДАЛИ ПИШЕ В ТЕЗИ ДОСИЕТА ИЛИ ПАПКАТА Е ПРАЗНА?

29

Анонимен

преди 7 години

Този всеки ден се проскубва все повече и повече.

28

Анонимен

преди 7 години

Ми ти като си такъв талант що не отидеш в Америка или в Германия, там няма да те убият.

27

do 35

преди 7 години

Говориш така, защото не си постардал. Но я работи в Институции, където бившите служби точно от военното разузнаване са заели властта, друга песен ще запееш. БАН е овладян ТОЧНО от военното разузнаване. Ама да знаеш каква наука и иновации правят и колко са ревниви към талантите и как ги убиват. Не питай учило, ами патило. В БАН има 6-7 Интитута, които са така. Шефът на БАН е е дин от тях.

26

Аз

преди 7 години

Кой му дава право на този шантав селянин да се занимава с военни досиета?

25

сминдух енд чесън

преди 7 години

Най смешен ми беше "Радулов",който в ежедневието носи звучната руска фамилия Ерменков,у нас наглостта и дебелоочието не знаят граница

24

маде ин Булгари

преди 7 години

Изводът какъв е? Че присадения перчем само пречи на мисленето!

23

морален мързел

преди 7 години

Държавна сигурност е овеществен колективен мит, който имаме нужда да поддържаме, за да можем да продължим да живеем в спарения уют на зависимостта, неистината и несвободата. Призракът на ДС ще се разсее в момента, в който спрем да го подхранваме в мрачните си конспиративни фантазии, в който изберем да живеем като свободни и порядъчни хора. Ние обаче не искаме. ДС е идеалното алиби за нашата колективна безотговорност и морален мързел.

22

ГРАЖДАНИН

преди 7 години

Ми кви предадени досиета кви лострации именно при сегашното управление на ПП ГЕРБ с протеикцията на гл.сек на МВР са назначени не малко служители на ВКР ДО 1992 ГОД в момента за началници на РПУ при ОДПнаМВРкъдето преди това е билшеф

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 25Да допуснем, че този тип, който вчера се държа като махленска клюкарка пред Хекимян и наговори куп глу/пости няма отношение към здравеопазването и още по-малко към образованието. Но към отбраната има и не може да разправя ваднаж, чи имами нужда от нови изтребители за > 2 млрд, а след месец да разправя, че имаме нужните самолети. Но когато Хекимян прочете писмо на някакъв хахо, че Ненчев бил готов да се БИЕ С РУСИЯ, съвсем узрях,че този представлява национална опасност! Под съд!

20

Анонимен

преди 7 години

Предстои, ако не е вече извършено, ново национално предателство! Всички материали отиват в юдейските държави, малката и одвъдокеанската. Не съм антисемит, даже напротив, но тези две държави ги наричам така.

19

спонсор на МВР

преди 7 години

Кога ще публикувате списъка на българите - агенти на чужди служби? Не е тайна, че ЦРУ и Мосад командват нашите "тайни" служби. Не е тайна, че пожарникаря е агент на ционистите. И на ЦРУ. И на Кгб. И на турците. И на немците. И на Маргините.

18

Анонимен

преди 7 години

Тоя *** унищожи и военното разузнаване. Незабавно трябва да бъде изправен пред военен трибунал , но докато ГЕРБ са на власт няма да стане. Всички предатели и антибългарски елементи са под шапката на ГЕРБ.

17

Анонимен

преди 7 години

На някой 30г. червени призраци ги гонят.СТИГА ОМРЪЗНАХТЕ НА ХОРАТА.

16

Затворко

преди 7 години

Стига сте показвали това американско прасе. Мястото му е в затвора.

15

Ники

преди 7 години

Най-големият успех на Военна информация е, че прикрива това, че нищо не прави.Чешат си макарите, симулират дейност и чакат 25-то число за заплата.

14

Майка БЪлгария

преди 7 години

Арести за виновните длъжностни лица.Излагат на риск цяла БЪлгария като изпълняват НАГЛО ПРЕСТЪПНА открито Анти Българска проекто разпоредба прокарана с измама през парламента.Наредбата нарушава Основния закон и Е НЕЗАКОННА>>Излагат на риск цяла БЪлгария като предават десет полка наши военни клели се да бранят родината с достойнство и чест.Министъра в затвора заедно със Цветанов като Клетво престъпници...Нарушават военната клетва и Основния закон..