10

Анонимен

преди 7 години

До ГеоргиеваГ-жа Георгиева, нашите политици се интересуват само от един вид обучение. Това обучение се нарича - кражба от народа. В тази сфера си имаме едни от най-тесните специалисти и комбинатори на законни кражби от народа. Тези "ценни" политически кадри са с дебели охранени вратове, возят се в скъпи коли и имат охрана.Глупавия народ ги хрантутиПо този ред на нещата аз мисля че България се нуждае не от отрова за мишки а от отрова за политици. Те са по-големи и по-опасни двукраки гризачи

9

Анонимен

преди 7 години

Офиса ми е на първия етаж. Един ден усетих неприятна миризма. Проверих всички шкафове, извиках чистачката да почисти основно но това не помогна. С всеки изминал ден миризмата се увеличаваше. Накрая се оказа че плъх е умрял в климатика.Преди седмица пак миризма но не беше от климатика. Не проумявах от къде!! Отворих прозореца и 5-6 зелени мухи ми дойдоха на помощ. Кацнаха на един от контактите. Стените са от гипс картон, от там мишока се наврял в контакта и тока го е убил. Няма отървяне.

8

Анонимен

преди 7 години

Капани и отрова за плъхове да поставят на всеки ъгъл до леглата. Хубаво е да е в капан защото асо умре някъде между стените миризмата е непоносима. Мръсни и много опасни гадинки са плъховете. Преди земни трусове или при вдигане на подпочвени води излизат най мното буквално на стада. Поставяне на отрова за мишки и плъхове по гродинкитеи парковете е работа на кметството.

7

Анонимен

преди 7 години

Детенце. Драги журналисти, не знам коя статия подред е това, в която в заглавието присъстват умалителни сладички думички от рода на детенце, бебенце, бебченце и тн. Много ама много отвратителничко. Лекичък ден.

6

Георгиева

преди 7 години

Найстена държавата трябва да осигурява тези неща за всяко населено място.Тук в Кипър правят точно така.Преди няколко седмици пристигнаха няколко чувала с отрова за мишки.Хората я разпръскват по градините си и ако им трябва и за къщите си.Според мен нашите политици трябва да ходят на обучение в другите държава и може би тогава ще има някакво нормално бъдище за България,защото аз виждам разликата,а тя е от земята до небето.

5

Яна Чилингирова

преди 7 години

Ние също не сме имали плъхове.Преди години два пъти ме хапаха плъхове.Първия път ме ухапа по пръста на ръката,а втория път ми разкъса пръста на крака.Беше ужасно!!!Тогава се сетих за филма Петко войвода,защото ,тогава когато го гледах мислих ,че са се престарали!Да ,ама не!!!Уверих се ,че и при идеални условия за живот ,ако си вързан или както при детенцето са способни да та изядат!!!Това стана през нощта,когато спях!!!

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Не пиши глупости!!! Това, което ти и вероятно лекарите не знаят е , че в слюнката на плъховете има вещество, което действа като анестезия. От него губиш чувствителност и те те гризат, а ти не усещаш в съня си. През войната се е случвало много често. Хора са се събуждали с полуизядено ухо.

3

Анонимен

преди 7 години

Има ултразвук против плъхове. Гони ги надалеч.

2

Lilyt

преди 7 години

Никой не взема насериозно тези отвратителни гризачи. Те са навсякъде. Общините трябва да слагат отрови по шахтите на улиците. Аз харча по 15.00лв. на месец за отрова,защото общинският терен в съседство е непочистен и бъка от плъхове,а можеби и змии. Да пази госрод. Писах до общината ,но вече трети месец не е предрието нищо.

1

ВИЖДА СЕ

преди 7 години

УЖАСЪТ В БЪЛГАРИЯ Е НЕОПИСУЕМ !!