7

Анонимен

преди 7 години

Как да не го пропиляваме занимават ни с глупости за пълнеж место истинска работа и затова идат ядове и проблеми и в семеиства

6

Анонимен

преди 7 години

Истината е, че човек е сам само за тоалетната. Много обичам сладникав и истории в стил голяма борба, излъчвани 3 ябълки и с парите купен кораб. Няма случайни неща, американска мечта в България трудно се реализира. С много труд и само унижение тиган до някъде, но си смачкани от огромните усилия, докато някой си върти синджирчето и ти обяснява как трябва да се бориш и как е успял, изпускайки съществената част от историята за гърба и подадената ръка, или с кого си ляга.

5

Знаците

преди 7 години

Мислите се за птица и за османлия. Въртите се като изоглавен в грешния отвор. Туркоман сте.

4

Di

преди 7 години

Западна или Източна или Северна..всичко е в главата. Ако нямаш баланс в нещата, които правиш всичко отива на май..... си.

3

Знаците

преди 7 години

Блъскате като вол по 10 часа,6 дена в седмицата,изплащате 30 годишна ипотека,потънал в мечти и празни надежди,успокоявайки се че ако не вие,то поне децата ви ще са добре и така докато утре лекаря не ви сложи диагнозата.И в един момент си задавате въпроса,защо беше всичко,не трябваше ли да се забавлявам малко повече и да работя по-малко,но вече е късно,дупката чака.

2

Анонимен

преди 7 години

От кога съм запланувала да се измъкна от калта ама ... все не става.

1

Анонимен

преди 7 години

Вярное место да се забавляваме какро ние кеф некои те заабимава с глупости големи хора с детски акъл аиде наздраве