11

Анонимен

преди 7 години

Нов партньор, комуникации положителни емоции. Седейки сама на бар е индикаци, че е отърсена от всичко негативно. Една положително заредена Жена. Излъчването им е друго. Твърде социалнални същества. Комуникативни. Отворени към другите. И въобще са ок.

10

Анонимен

преди 7 години

Терапевт, нещо усещането ми е че предпочиташ да вменяваш вина, отколкото да анализираш, проблема. Мъжа я напуска, защото го желае заради трета, пета, десета Жена. Къде е вината на Жената? Тя е съкрушена, обидена, измамена предадена, наранена. "Никога не е виновна за нищо". Тя други мъже N-на брой, няма. За разлика от него Жени в плюс, умножени по 2.Не желае раздяла, както той. Той е основния фактор тя да се чувста за момента, емоционално празна. Тази емоционална празнота се запълва с времето.

9

Анонимен

преди 7 години

В шумния град на големите джувки. И от тях лъхаше, устременост, целенасоченост и вяра в собственото си АЗ. Града на големите джувки се славеше със своите 100 еманципирани Жени. Прекрасен град с големи джувки 100 Жени, еманципатки. А....! Ето го и пудела с розовата джувка. Така го наричаха всички, тук в града на големите Джувки.

8

Анонимен

преди 7 години

От кога стоенето на бар е лоша, работа? Равносилно на лоша компания. Бърнс, детайлите са ти повече от комични. ----Беше прекрасен слънчев ден. Утрото беше, лъчисто. Капчици от сутрешната роса се забелязваха по зелената трева. А тя стоеше на бара с мощен " оргазъм" в ръка и отпиваше, сладострастно. Появи се пудела с голямата розова джувка. Така го наричаха тук в града. Града на големите джувки. Всички хора се разхождаха с джувки. Дори, човека с кравите носеше джувка. Еманципирани Жени се носеха

7

Анонимен

преди 7 години

Дона Бърнс, защо не ходиш да си направиш оранжерии с домати, а драскаш неграмотно и невежо. "Да мастят". Що за изсказ? На кой "мъсти"? Връзката е приключила. Носят голям" емоционален багаж". Носила е. Отърсила се е след приключване на връзката. От кога комуникацията по телефона се свързва с тежък период? Определено Бърс не в това ти е силата.

6

Анонимен

преди 7 години

Обожам жени които нямат задръжки в леглото. Мощно пълно програмиране и върховен ехе файл на финала.

5

Хейтър Тролев

преди 7 години

аве ,кажи че си бежанец , за да те пуснат в общежитията при сирииците да те чаламбосат ,че да се успокоиш .

4

Анонимен

преди 7 години

Благодарение на евроатлантизма,над 33 процента от българското население,повтарям българското!Е самотно от хубав живот! :-) :-)

3

з н а й к о

преди 7 години

До 1Не се ли сещаш? Кyчки.

2

Травис

преди 7 години

Ако е сама на бара и жадно преглъща с адамовата си ябълка, изчезнете скорострелно надалеч!

1

Анонимен

преди 7 години

Никога не бих пила на бара каквото и да е, още по- малко пък сама. Що за жени?!